• PRO TV
  • E alertă în România! Un deținut de la penitenciarul Rahova a evadat! Pentru ce infracțiune este condamnat

E alertă în România! Un deținut de la penitenciarul Rahova a evadat! Pentru ce infracțiune este condamnat

E alertă în România! Un deținut de la penitenciarul Rahova a evadat! Pentru ce infracțiune este condamnat

Pencea Hariton Marian, un deținut al penitenciarului Rahova, a reușit să evadeze din închisoare! Autoritățile cer ajutorul populației pentru a-l găsi.

S-a dat alerta în România marți dimineață, după ce un deținut al penitenciarului Rahova a evadat din închisoare. Pencea Hariton Marian, un bărbat în vârstă de 37 de ani, a fost condamnat la 2 ani, 9 luni și 297 de zile pentru furt calificat. În urmă cu o zi, acesta obținuse permisiunea de a ieși o zi din spatele gratiilor, însă nu s-a mai întors la penitenciar.

„În data de 27 august 2024, în jurulul orelor 10.00, persoana privată de libertate Pencea Hariton Marian, în vârstă de 37 de ani, condamnat definitiv la 2 ani, 9 luni și 297 zile de închisoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, clasificat în regim deschis, nu s-a prezentat din permisiunea de ieșire din penitenciar pentru o zi”, se precizează într-un comunicat al Penitenciarului București-Rahova.

În momentul evadării, Pencea Hariton Marian era îmbrăcat în blugi albaștri și un tricou alb.

„Din ultimele informații, la momentul părăsirii unității era îmbrăcat cu blugi de culoare albastru deschis și un tricou de culoare albă. În cazul în care deţineţi informaţii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinutului, vă rugăm să contactaţi cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sunaţi la numărul unic de telefon 112”, au mai transmis autoritățile.

În urma dispariției sale, autoritățile au activat un plan de intervenție urgent, mobilizând o serie de instituții, inclusiv Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Foto: Poliția Română

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni