• PRO TV
  • Mesajul Andrei, după ce socrul ei a murit: „Am pierdut un om deosebit”

Mesajul Andrei, după ce socrul ei a murit: „Am pierdut un om deosebit”

Mesajul Andrei, după ce socrul ei a murit: „Am pierdut un om deosebit”

Doliu în familia lui Cătălin Măruță, tatăl prezentatorului s-a stins din viață. Ce mesaj a publicat Andra, după vestea că socrul ei s-a stins din viață?

Gallery

Familia Măruță trece prin momente dificile, după ce tatăl lui Cătălin s-a stins din viață. Vestea tristă a fost dată chiar de prezentator, pe rețelele de socializare.

„Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tată, și îți mulțumesc pentru tot ce ai fost și mereu vei rămâne în viața mea. De la tine am învățat ce înseamnă să fii puternic, să lupți cu demnitate și să îți păstrezi mereu inima curată, indiferent de greutăți. Îmi vei lipsi mai mult decât pot exprima în cuvinte, dar știu că oriunde vei fi, vei avea grija de noi. Odihnește-te în pace!”, este mesajul postat de Cătălin Măruță.

Andra, mesaj sfâșietor după moartea socrului: „Un suflet bun și plin de blândețe”

Andra, la rândul ei, a publicat un mesaj plin de încărcătură emoțională, în memoria socrului său, care, după cum ea a precizat, a fost un om deosebit, nu doar un tată și un bunic, ci și un prieten drag.

„Am pierdut un om deosebit, pe socrul meu, un suflet bun și plin de blândețe. A fost nu doar un tată și un bunic minunat, ci și un prieten drag, pe care l-am iubit și respectat din toată inima. Întotdeauna avea un cuvânt cald și o mângâiere pentru fiecare dintre noi, iar prezența lui aducea liniște și bucurie în viața noastră. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Andra, pe Facebook.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni