• PRO TV
  • Imagini de coșmar într-un parc de distracții. Oameni blocați în leagăne la 75 de metri înălțime pe ploaie torențială și vânt

Imagini de coșmar într-un parc de distracții. Oameni blocați în leagăne la 75 de metri înălțime pe ploaie torențială și vânt

Imagini de coșmar într-un parc de distracții. Oameni blocați în leagăne la 75 de metri înălțime pe ploaie torențială și vânt

 Un clip cu vizitatorii parcului de distracții Six Flags Mexico blocați într-un carusel, la 76 de metri înălțime, pe timpul unei furtuni intense a ajuns viral pe internet. În vreme ce unii oameni au reușit să își păstreze calmul, alții au început să țipe de panică.

Potrivit TMZ, Six Flags Mexico a primit o mulțime de plângeri la serviciul clienți, după ce un grup de vizitatori ai parcului s-a aflat într-o situație neplăcută în timpul unei furtuni.

Caruselul SkyScreamer a fost oprit, cu pasagerii atârnând în aer, lăsându-i să aștepte la mare înălțime deasupra solului timp de aproape 10 minute.

Gallery

Dacă asta nu era deja destul de înspăimântător, defecțiunea a avut loc în timp ce o ploaie torențială se abătea asupra parcului de distracții din Mexico City. Incidentul a fost de-a dreptul cutremurător și nu doar din cauza vremii nefavorabile! Mai mulți pasageri se țineau strâns de lanțurile metalice, unii dintre ei țipând de frică.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în timpul incidentului de săptămâna trecută. Six Flags Mexico a confirmat ulterior că vremea rea a cauzat întârzieri la SkyScreamer, printre alte atracții care au fost afectate.

 Parcul de distracții a precizat: "Din păcate, furtuna s-a intensificat în timpul procesului de evacuare, creând momente neplăcute pentru vizitatorii noștri. Personalul parcului a asistat toți vizitatorii și nu au fost raportate incidente. SkyScreamer și-a reluat operațiunile normale la scurt timp după aceea."

@tmz

The ride was brought to a halt 250 feet up in the air... leaving riders dangling during a HARROWING storm ? ?: Storyful

♬ original sound - TMZ

 Acesta nu este primul incident haotic care a avut loc într-un parc Six Flags în această vară. După cum a raportat anterior TMZ, un băiețel a trebuit să fie salvat după ce a căzut într-un râu artificial în timpul unei defecțiuni la atracția Roaring Rapids de la Six Flags Over Texas din Arlington.

SURSA: TMZ

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni