• PRO TV
  • Cătălin Măruță este în doliu. Tatăl prezentatorului s-a stins din viață: „Îmi vei lipsi mai mult decât pot exprima în cuvinte”

Cătălin Măruță este în doliu. Tatăl prezentatorului s-a stins din viață: „Îmi vei lipsi mai mult decât pot exprima în cuvinte”

Cătălin Măruță este în doliu. Tatăl prezentatorului s-a stins din viață: „Îmi vei lipsi mai mult decât pot exprima în cuvinte”

Cătălin Măruță este în doliu. Celebrul prezentator și-a pierdut tatăl și a dat vestea, în urmă cu puțin timp, prin intermediul unei postări făcute pe rețelele de socializare.

 

Gallery

Andra și Cătălin Măruță trec prin unul dintre cele mai grele momente din viața lor, deoarece tatăl prezentatorului a murit. Acesta a postat mai multe fotografii de familie cu tatăl și nepoții săi, alături de un mesaj emoționant.

Tatăl lui Cătălin Măruță a murit

În urmă cu puțin timp, Cătălin Măruță a anunțat că tatăl său a trecut la cele veșnice. Prezentatorul și familia lui se pregătesc să îl conducă pe ultimul drum. Constantin Măruță era extrem de apropiat de fiul său, de Andra, dar și de nepoții lui, iar pozele pe care prezentatorul le-a postat sunt înduioșătoare.

„Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tată, și îți mulțumesc pentru tot ce ai fost și mereu vei rămâne în viața mea. De la tine am învățat ce înseamnă să fii puternic, să lupți cu demnitate și să îți păstrezi mereu inima curată, indiferent de greutăți. Îmi vei lipsi mai mult decât pot exprima în cuvinte, dar știu că oriunde vei fi, vei avea grija de noi. Odihnește-te în pace!”, a fost mesajul postat de Cătălin Măruță, în mediul online.

Cine a fost tatăl lui Cătălin Măruță

Tatăl lui Cătălin Măruță a lucrat ca judecător, fiind pensionar de mai mulți ani. Prezentatorul a moștenit pasiunea pentru acest domeniu, pledând în instanță, la scurt timp după ce a terminat Dreptul.

„Mama a fost statistician, a lucrat foarte mulți ani la Spitalul Județean din Târgu Jiu, iar tatăl meu a fost judecător. De asta am și făcut eu Dreptul. Am fost influențat din familie, îmi plăcea când vedeam ce profesie are el și voiam să fiu și eu ca el. A fost judecător pe cazuri penale, o latură foarte grea a meseriei lui. Amândoi sunt la pensie de foarte mult timp”, a declarat acesta, în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook, Instagram, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni