• PRO TV
  • Horoscop zilnic 28 august 2024. Balanțele afla anumite secrete, iar Capricornii vor reintra în normal pe axa financiară

Horoscop zilnic 28 august 2024. Balanțele afla anumite secrete, iar Capricornii vor reintra în normal pe axa financiară

Horoscop zilnic 28 august 2024. Balanțele afla anumite secrete, iar Capricornii vor reintra în normal pe axa financiară

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 28 august 2024.

Berbec

Mercur, planeta comunicării, își încheie astăzi ciclul retrograd de trei săptămâni și blocajele de comunicare și neînțelegerile vor dispărea puțin câte puțin de zilele viitoare. Dacă ai încercat să rezolvi niște probleme în dragoste sau în sfera profesională, lucrurile încep să se limpezească, dar este nevoie să mai aștepți putin, pentru că Venus, planeta iubirii, se află astăzi față în față cu Neptun și aduce confuzie și incertitudine.

Taur

Astăzi, Mercur pune capăt mișcării retrograde din sfera vieții de familie și sentimentale, după trei săptămâni, în care a răscolit anumite situații, cu scopul să le rezolve. Lucrurile vor reintra în normal, dar nu trebuie să te grăbești să iei decizii, să implementezi strategii, pentru că astăzi, Venus, guvernatoarea ta, se află față în față cu Neptun și este posibil să fii dezamăgit de o situație, să apară ceva care să strice ce ai clădit zilele trecute. Lasă lucrurile să se desfășoare și nu forța!

Gemeni

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă și te vei bucura de mai multă claritate pe măsură ce informațiile se deblochează. S-ar putea să revii cu decizii asupra planurilor pe care ți le-ai făcut în aceste trei săptămâni, mai ales că astăzi Venus se află față în față cu Neptun și poți avea dezamăgiri sau să interpretezi greșit o situație.

Rac

Mercur revine la mișcare directă de astăzi și s-ar putea să-ți fie greu să vezi partea bună a lucrurilor, după o perioadă de trei săptămâni, în care a răscolit și ți-a dat peste cap planurile și obiectivele. Mai amână câteva zile decizii sau dialoguri importante, pentru că astăzi Venus se află față în față cu Neptun și unele informații te pot pune în dificultate, să fie confuze, să nu știi dacă este bine sau nu să deschizi anumite subiecte.

Leu

Cu Mercur devenit direct, de astăzi, prin zodia ta, simți cum comunicarea capătă alte forme, lămurești unele lucruri și simți mai multă claritate în gândire. Însă nu te grăbi și așteaptă câteva zile să se limpezească lucrurile, pentru că astăzi Venus se află față în față cu Neptun dinamizând axa comunicării și pot să apară unele confuzii sau dezamăgiri!

Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, revine astăzi la mișcarea directă și în perioada următoare ar trebui să reușești să clarifici niște lucruri în sfera relațiilor sau a parteneriatelor profesionale. Apar informații noi care clarifică și vei știi ce pași să faci în continuare. Îți vei da seama curând cum poți face față unor chestiuni din trecut.

Balanță

Mercur revine la mișcarea directă după trei săptămâni în care ți-a răscolit universul interior și planurile pe termen lung. Vor veni informații noi zilele viitoare, care-ți pot clarifica unele neînțelegeri. De asemenea, poți afla secrete și ai răbdare să pui cap la cap tot ce vine spre tine, să nu lipsească unele detalii importante. Venus, guvernatoarea ta, se află astăzi față în față cu Neptun și pare că se tulbură apele din nou.

Scorpion

Mercur își încheie astăzi mișcarea retrogradă după o perioadă în care a agitat și răscolit axa sentimentală și cea care implică familia și cariera. Sentimentul de lipsă a direcției dispare ușor-ușor. Cariera și implicarea în activitățile profesionale este importantă în perioada următoare. Pe de altă parte, Venus, guvernatoarea relațiilor, se află față în față cu Neptun, dinamizând axa sentimentală. S-ar putea să ai o idee mai clară în raport cu partenerul sau cu cineva pe care l-ai evaluat greșit.

Săgetător

Astăzi, Mercur își încheie mișcarea retrogradă și în curând vei putea lua decizii în sfera profesională fără să-ți mai fie frică că te răzgândești sau nu ești sigur de direcție. Începi să vezi mai clar niște situații în sfera profesională și se duc problemele de comunicare și transmitere a informațiilor. Venus și Neptun se află față în față astăzi și pot să apară dezamăgiri sau confuzii din cauza unor chestiuni de familie, care îți blochează acțiunea în carieră.

Capricorn

După trei săptămâni de retrogradare, Mercur revine astăzi la mișcarea directă și lucrurile par să reintre în normal pe axa financiară, unde au fost blocaje, neînțelegeri, iar eforturile tale de a le rezolva au fost în zadar. De acum ești într-o formă mai bună să negociezi și să rezolvi diverse contexte financiare. Tot astăzi, Venus se află față în față cu Neptun și realizezi că este este nevoie să te regrupezi, să fii atent la toate informațiile, care-ți parvin pentru că unele aduc confuzie.

Vărsător

Mercur revine la mișcarea directă de astăzi după o perioadă de trei săptămâni în care comunicarea cu partenerul sau partenerii de afaceri a fost defectuoasă. Lucrurile încep să reintre în normal și te bucuri de clarificarea unor aspecte. Posibil să fi avut de rezolvat probleme legate de relație, viața intimă, banii și bunurile la comun, iar lucrurile s-au complicat. Acum însă vei înțelege mult mai bine tot ce s-a întâmplat.

Pești

Mercur revine astăzi la mișcarea directă după trei săptămâni, în care a răscolit relațiile, parteneriatele și activitățile profesionale. Mai poți aștepta totuși câteva zile până să reiei planurile, pentru că astăzi Venus se află față în față cu Neptun și aduc multă confuzie, informații greșite sau eronate și pe baza acestora poți lua decizii greșite, iar starea ta de spirit să nu fie una tocmai bună.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni