• PRO TV
  • Cum se îmbracă Ema Uta când merge la sală! Make-up artista, apariție incendiară la tras de fiare

Cum se îmbracă Ema Uta când merge la sală! Make-up artista, apariție incendiară la tras de fiare

Cum se îmbracă Ema Uta când merge la sală! Make-up artista, apariție incendiară la tras de fiare

Ema Uta are un corp de milioane și este conștientă că atrage toate privirile atunci când apare în public în ținute incendiare. Însă vedeta muncește din greu pentru o siluetă super tonifiată!

Ema nu renunță la sesiunea sa de antrenamente nici măcar în vacanță. Aceasta se află în prezent pe o insulă din Grecia, însă rutina de fitness este sfântă. Make-up artista și-a făcut apariția la sală într-o costumație incendiară – o pereche de pantaloni scurți minusculi și o bustieră neagră, care i-a lăsat abdomenul cu pătrățele la vedere.

​Sursa foto: Instagram

Ema Uta este unul dintre cei mai apreciați make-up artiști din România și se mândrește că a avut ocazia să le cunoască și pe divele Kim Kardashian și Jennifer Lopez.

„Kim Kardashian e foarte scundă. Nu mă așteptam să fie atât de scundă, e cam jumate cât mine… Îmi ajunge pe la jumătate. E foarte blândă, la fel ca pe Instagram”, a spus Ema Uta despre Kim Kardashian în emisiunea “Fiță cu Adită”.

Gallery

Dacă până acum era însoțită în toate vacanțele de Alex Bodi, fostul ei iubit, acum Ema este în compania unei prietene, după cum s-a observat într-o postare de pe Instastory.

Ema l-ar fi înlocuit pe Bodi cu Andrei Barbu, un dezvoltator imobiliar de succes, cel despre care se spunea că a pus ochii pe make-up artistă încă de la finalul anului trecut.
Conform Spynews, cei doi ar avea o relație de mai puțin de o lună, însă sunt puși pe distracție și vor să se cunoască mai bine. Aceștia au ajuns, la finalul anului trecut, în atenția presei, după ce au fost surprinși sărutându-se, într-un club din București.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni