• PRO TV
  • Nicoleta Luciu stârnește reacții controversate după ultima apariție. Fanii, împărțiți în două tabere: “Ești neschimbată” vs “Nu te mai recunosc!”

Nicoleta Luciu stârnește reacții controversate după ultima apariție. Fanii, împărțiți în două tabere: “Ești neschimbată” vs “Nu te mai recunosc!”

Nicoleta Luciu stârnește reacții controversate după ultima apariție. Fanii, împărțiți în două tabere: “Ești neschimbată” vs “Nu te mai recunosc!”

O postare recentă de pe TikTok a Nicoletei Luciu a creat mare vâlvă printre fani! Aceștia i-au transmis că nu și-au dat seama cine este în imagini, însă au fost și fani care i-au spus că este „neschimbată”.

În ultimii ani, fosta actriță și-a făcut mai multe intervenții estetice, iar acum a postat un clip în care face reclamă unei clinici la care apelează pentru tratamentele sale de înfrumusețare. Fanii însă au luat cu asalt rubrica de comentarii pentru a-și exprima părerea legată de noul ei look.
„Naturală și frumoasă! Aceeași Nicoleta Luciu, neschimbată!”, i-a comentat o fană, care însă a fost contrazisă de majoritatea tiktokerilor.
Admiratorii consideră că vedeta și-a schimbat foarte mult fizionomia.

Gallery

„Nici Nicoleta Luciu nu mai e Nicoleta Luciu.”
„Doamne ferește, nici nu mi-am dat seama cine este.”
„Au trecut anii, asta nu înțelegeți, doar nu era să rămână la fel ca acum 20 de ani?”
„Parcă ești alt om, nu te mai recunosc.”
„Donatella Versace? ? De aia nu vreau să am mulți bani.”
„Ce ai făcut? Nu mai ai nici o trăsătură din ce aveai când lucrai în TV, dacă nu citeam cine vorbește nici nu te recunoșteam.”

De curând, s-a zvonit că Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo ar avea probleme în căsnicie, însă soțul ei a negat, într-un interviu pentru Cancan.ro.

„Nu este nimic adevărat. La fiecare șase luni apar astfel de informații fără nicio dovadă, incredibil. Nu v-ați săturat că de 15 ani apar astfel de informații fără nicio dovadă? Este foarte deranjantă treaba asta și ne afectează pe noi, dar mai ales pe familiile noastre. Avem patru copii, suntem bine. Locuim tot în Miercurea Ciuc, viața nu este mai liniștită decât în Capitală, este la fel. Suntem bine cu toții, și noi, și copiii”, a declarat afaceristul pentru Cancan.ro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni