• PRO TV
  • Pescobar a slăbit 6 kilograme în doar 5 zile! Ce dietă a urmat și cum arată acum omul de afaceri

Pescobar a slăbit 6 kilograme în doar 5 zile! Ce dietă a urmat și cum arată acum omul de afaceri

Pescobar a slăbit 6 kilograme în doar 5 zile! Ce dietă a urmat și cum arată acum omul de afaceri

Paul Nicolau a reușit să scape de kilogramele nedorite în timp record! Patronul de la „Taverna Racilor” s-a filmat pe cântar și le-a arătat urmăritorilor săi ce greutate are

Gallery

​După o vară plină de muncă și stres, Pescobar a decis să ia o pauză, așa că a plecat la Mănăstirea Neamț pentru a-și pune gândurile în ordine. Tot acolo, patronul de la „Taverna Racilor” a început și un post negru.

”E de vis! Doar în liniștea asta poți trece „examenul” acestui post. Abia este începutul postului, dar deja simt în ce atmosferă minunată am ajuns. Mă simt norocos că am prilejul ăsta.

Am înțeles ce înseamnă și care sunt beneficiile unui post cu apă. Atât pentru organism, cât și pentru suflet”, scria Pescobar pe Instagram.

Postul pe care l-a ținut omul de afaceri se întinde pe 10 zile, însă după primele 5 a văzut deja rezultate considerabile. Pescobar a reușit să ajungă de la 82 la 76 de kilograme în timp record și este foarte mândru de realizarea sa.

Din clasa a 3 a nu am mai avut 76 de kilograme”, a spus el într-un videoclip postat pe TikTok.

Cei care îl urmăresc au văzut prin ce schimbare a trecut în ultimele zile și au ținut să îl felicite pentru decizia pe care a luat-o, dar și pentru ambiția de care a dat dovadă.

„Bravo, felicitări! Sper sa nu pierzi masa musculara!”, „Felicitări, eu am dat doar 4 kg și ceva. L-am început in același timp cu tine”, au fost doar câteva comentarii lăsate de internauți la postarea omului de afaceri.

@tavernaracilorbypescobar #pescobar #manastireaneamț #postcuapa ♬ sunet original - tavernaracilortimisoara

Foto: Instagram, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni