• PRO TV
  • Jordan Chiles, imagini incendiare din vacanță! Gimnasta încearcă să dea uitării scandalul de la Jocurile Olimpice

Jordan Chiles, imagini incendiare din vacanță! Gimnasta încearcă să dea uitării scandalul de la Jocurile Olimpice

Jordan Chiles, imagini incendiare din vacanță! Gimnasta încearcă să dea uitării scandalul de la Jocurile Olimpice

Jordan Chiles încearcă să dea uitării scandalul de la Jocurile Olimpice, în care a fost implicată alături de Ana Bărbosu. După ce, într-un final, medalia de bronz a revenit gimnastei române, Chiles a decis să ia o pauză de la rețelele de socializare… până acum! Americanca a revenit în forță pe Instagram cu câteva imagini incendiare!

Chiles a postat pe contul său de Instagram pentru prima dată din 15 august - atunci când a publicat o declarație referitoare la decizia luată de Curtea de Arbitraj Sportiv, care i-a acordat medalia Anei Bărbosu.

Gallery

​Gimnasta în vârstă de 23 de ani a surprins cu câteva fotografii de vacanță în costum de baie, într-o locație nespecificată. Jordan și-a etalat silueta super atletica într-un costum de baie negru în două piese, etalându-și și multiplele tatuaje de pe corp.
„Ești o legendă!”
„Campioana s-a întors!”
„Ne-a fost dor de tine!”
„Medalia era a ta!”, i-au comentat fanii.

Între timp, Chiles a numit momentul controversat de la Jocurile Olimpice drept „unul dintre cele mai provocatoare din cariera mea” și plănuiește să lupte pentru „a se asigura că se face dreptate”.

„Nu am cuvinte. Această decizie mi se pare nedreaptă și reprezintă o lovitură semnificativă, nu doar pentru mine, ci și pentru toți cei care mi-au susținut parcursul,” a postat Chiles pe Instagram pe 15 august.

Chiles a fost sprijinită și de colega ei, Simone Biles. „Am vorbit pe FaceTime, am schimbat mesaje, am vorbit ca fetele. I-am spus: 'Știi ceva, Jordan, trebuie să simți toate aceste emoții. Nu lăsa aceste sentimente să te oprească. Acesta va fi cel mai sănătos mod de a te elibera de toate acestea.’”, a spus Biles în revista People.

„Este o circumstanță nefericită, pentru că așa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată și este într-adevăr o rușine, dar ne-am dori ca toate cele trei fete să primească medalia și, din păcate, în gimnastică nu este cazul. Credem că au urmat procedurile corecte pentru a ajunge la această decizie?” a continuat Biles. „Nu. De aceea vrem cu adevărat dreptate pentru Jordan și de aceea o vom susține și ridica în continuare”, a mai spus Biles.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni