• PRO TV
  • După 5 ani în Canada, Leonard Doroftei revine în România. Ce planuri are: "Va trebui să o luăm de la 0"

După 5 ani în Canada, Leonard Doroftei revine în România. Ce planuri are: "Va trebui să o luăm de la 0"

După 5 ani în Canada, Leonard Doroftei revine în România. Ce planuri are: "Va trebui să o luăm de la 0"

Leonard Doroftei a revenit cu forțe proaspete în România, după ce a petrecut cinci ani în Canada. Fostul mare pugilist își făcuse o viață nouă peste hotare, dar acum a decis să se întoarcă definitiv în țara natală.

”Moșu’” a părăsit România în 2019 alături de soția sa Monica și de cei trei copii, Vanesa, Alex și Adrian. În Montreal, Doroftei a devenit antrenor și și-a deschis propria sală de box.

Familia lui Leonard Doroftei nu s-a acomodat atât de bine în Canada, iar copiii săi (Vanessa, Alexandru și Adrian) au fost cei mai afectați. Cei trei copii și-au dorit foarte mult să revină în România, iar tatăl lor le-a respectat dorința.

Leonard Doroftei a vorbit într-un interviu pentru sport.ro despre planurile pe care le are după revenirea în țară.

„Familia a decis să revenim. Dacă eu i-am rugat să meargă cu mine pentru că aveam nevoie de o schimbare, mi-am revenit, m-am refăcut și acum am spus gata, e timpul să ne întoarcem acasă. Nu am plecat să rămân afară, am plecat pentru că aveam nevoie de o schimbare. Sunt pregătit de acțiune, m-am întors la box, de data asta ca antrenor.

Mi-a mers foarte bine, știu ce fac, sunt la un nivel înalt și cred că pot ajuta boxul românesc să renască. O spun din toată inima, pentru că știu ce fac, fac cu inima. Nu spun elevului ce să facă, lucrez odată cu el. Din păcate, ăsta-i boxul, asta-i perioada, va trebui să o luăm de la zero, va trebui să construim, să creștem sportivi, să învățăm să pregătim un meci, să nu ne mai pregătim la grămadă.

S-au schimbat foarte multe în box, iar noi am rămas în urmă cu pregătirea, cu gândirea. Sunt într-o formă fantastică, am întinerit.

Am fost într-un moment greu în care nu mă regăseam, nu știam ce vreau, am fost nevoit să fac anumite lucruri. Am spus: Ce știu să fac? Box, hai să facem box și mi-a mers din plin. Acum am spus că e timpul să mă întorc și să le arăt și altora ce știu să fac. Noi putem să dăm sfaturi și să le arătăm cum să facă. Totul depinde de sportivi, dacă vor să facă ceva”, a declarat Doroftei, pentru sport.ro.

Foto Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni