• PRO TV
  • Vlăduța Lupău, declarații emoționante despre cei doi fii ai săi. Cum au decurs primele săptămâni pentru artistă, de când a venit pe lume al doilea copil: „Primele zile transformate în săptămâni”

Vlăduța Lupău, declarații emoționante despre cei doi fii ai săi. Cum au decurs primele săptămâni pentru artistă, de când a venit pe lume al doilea copil: „Primele zile transformate în săptămâni”

Vlăduța Lupău, declarații emoționante despre cei doi fii ai săi. Cum au decurs primele săptămâni pentru artistă, de când a venit pe lume al doilea copil: „Primele zile transformate în săptămâni”

Vlăduța Lupău a născut, în urmă cu aproximativ două luni, un băiețel perfect sănătos, la 1 an și 11 luni de când Iair a venit pe lume. Artista l-a botezat, deja, pe Isaia și se bucură de tot ceea ce îi oferă viața de mămică a doi copii.

Gallery

Cu toate acestea, nu totul a fost doar lapte și miere, deoarece, în primele zile, Iair a fost gelos, așa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor, iar Vlăduța Lupău a trebuit să găsească cea mai bună modalitate prin care să gestioneze situația.

Cum se înțeleg fiii Vlăduței Lupău

Vlăduța Lupău si soțul ei, Adi Rus, și-au văzut visul îndeplinit, atunci când al doilea copil al lor a venit pe lume. Artista a trebuit, însă, la început, să găsească o cale de mijloc prin care cei doi micuți să se înțeleagă.

Deoarece Isaia are doar câteva săptămâni și are nevoie de o îngrijire permanentă, Iair a devenit gelos din cauza timpului pe care toți îl petreceau cu el. Cu toate acestea, lucrurile s-au rezolvat, iar fratele mai mare este nedezlipit de lângă mezinul familiei.

„Pot spune că deja sunt ca frații. V-am zis că primele zile, transformate în săptămâni...Iair a fost destul de supărat pe mine și pe Isaia. Acuuuum pot spune că îl iubește. În fiecare zi vine îl pupă, îl linge ca pe înghețată și azi i-a zis Te iubesc bebe, cel mai mult pe lumea asta”. Asta înseamnă...TOT”, a scris Vlăduța, pe contul său de Instagram.

Andra și Cătălin Măruță au fost nașii lui Isaia

În urmă cu doar câteva zile, a avut loc botezul micuțului Isaia. Vlăduța Lupău și Adi Rus au organizat o petrecere pe cinste și și-au dorit foarte mult ca nașii fiului lor să fie două persoane speciale, apropiate familiei lor.

Așadar, au ales ca Isaia să fie botezat de Andra și de Cătălin Măruță, fiind prieteni de familie foarte buni cu aceștia. Evenimentul a fost unul grandios, la care au luat parte cele mai apropiate persoane, iar Vlăduța Lupău și Adi Rus au fost doar un zâmbet.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni