• PRO TV
  • La mulți ani, Horia Brenciu! La ceas aniversar, artistul le-a pregătit o surpriză de zile mari fanilor! A lansat piesa „Cea mai frumoasă femeie”

La mulți ani, Horia Brenciu! La ceas aniversar, artistul le-a pregătit o surpriză de zile mari fanilor! A lansat piesa „Cea mai frumoasă femeie”

La mulți ani, Horia Brenciu! La ceas aniversar, artistul le-a pregătit o surpriză de zile mari fanilor! A lansat piesa „Cea mai frumoasă femeie”

Horia Brenciu își celebrează ziua de naștere astăzi, 27 august. La ceas aniversar, artistul le-a pregătit o surpriză inedită fanilor săi.

Gallery

Horia Brenciu a lansat piesa „Cea mai frumoasă femeie”, chiar de ziua lui

Îndrăgitul jurat de la „Vocea României” își celebrează astăzi ziua de naștere. Horia Brenciu a împlinit frumoasa vârstă de 52 de ani. Cu această ocazie, artistul a lansat o nouă piesă, dedicată femeilor.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, Horia Brenciu a fost felicitat pentru faptul că elogiază femeia și a lansat o asemenea melodie.

„Felicitări! Un OM cu principii sănătoase. Să-ți lumineze universul zilele alături de cei dragi...noi știm cui îi adresezi aceste versuri, da le merită pe deplin suflet nobil/ Ce minunaat! Un barbat care elogiazà FEMEIA, este un gentleman! Femeia: "o scânteie a Universului"! Superb!! Cu toții avem: mame, bunici, fiice, màtuşi, doamne educatoare/ diriginte/ învàțàtoare/ profesoare.. colege , prietene, soții, iubite! Este un mesaj minunat! Mulțumim pentru aceastà piesà!/ Frumoasă piesă dedicată femeilor din tot universul. Felicitări și La mulți ani cu multă sănătate Horia Brenciu/ La multi ani! Supeb căci de ziua ta,ai ținut să ne elogiezi pe noi femeile/ Mii de aplauze! Mii de felicitări!”, sunt câteva dintre comentariile pe care Horia Brenciu le-a primit la videoclipul noii sale piese.

Colegii de breaslă nu l-au uitat în această zi specială pe îndrăgitul artist. Smiley, Theo Rose, Cornel Ilie, Irina Bainț și Iulia Parlea i-au transmis gândurile lor bune și un sincer „La mulți ani”.

„Cum stă el așa, ca îngerul pe umărul meu drept...La mulți ani, prietene”, i-a transmis Cornel Ilie.

„Astăzi sărbătorim nu doar ziua ta, ci și energia, talentul și bucuria de a trăi pe care le răspândești în jurul tău. La mulți ani minunați”, este urarea făcută de Irina Baianț.

„La mulți ani, Horia! Anul ăsta primești cadou o zi în plus de Sala Palatului”, a fost mesajul lui Smiley.

„La mulți ani, tăticule! Ești o bucurie!”, este urarea făcută de Theo Rose.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni