• PRO TV
  • Ce mai face și cum arată acum Oana Nistor, solista trupei Activ. Artista s-a retras din lumina reflectoarelor

Ce mai face și cum arată acum Oana Nistor, solista trupei Activ. Artista s-a retras din lumina reflectoarelor

Ce mai face și cum arată acum Oana Nistor, solista trupei Activ. Artista s-a retras din lumina reflectoarelor

Îți mai aduci aminte de Oana Nistor, solista trupei Activ? Făcea furori la începutul anilor 2000, însă s-a retras din industria muzicală și puțini știu cum mai arată sau cu ce se ocupă acum

Gallery

​Oana Nistor, Avi și Rudi făceau parte din trupa Activ, celebră la începutul anilor 2000. Solista avea doar 18 ani când a început să cunoască succesul și era iubită de toată țara, datorită vocii sale inconfundabile, dar și look-ului colorat.

Tânăra blondă, cu ochi albaștri, a furat privirile multor bărbați, însă l-a cucerit iremediabil pe fotbalistul Ovidiu Petre, alături de care încă din anul 2008 trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Oana Nistor și Ovidiu Petre și-au unit destinele și au împreună o fiică, pe Eva Teodora.

În anul 2010, Oana Nistor a încercat să revină în industra muzicală și a lansat, alături de Dony & The Kid, piesa „Dancefloor”, însă nu a mai avut același succes ca la început. Ulterior, artista a renunțat definitiv și s-a retras din luminile reflectoarelor.

„Acesta este primul pas pe care am decis să îl fac în cariera mea solo. Cu Activ am luat o pauză, nu știu dacă va fi ceva de moment sau definitiv. Băieții sunt în continuare alături de mine, mă ajută și mă sfătuiesc, mi-e foarte ciudat să vorbesc fără ei în preajmă. Le mulțumesc sincer pentru toată susținerea”, spunea Oana Nistor în urmă cu mulți ani.

Printre piesele celebre pe care le-a interpretat se numără „Doar cu tine”, „Visez”, „Superstar” și „Lucruri simple”, piesă pentru care a și urcat pe scenă vara aceasta, la un cunoscut festival de muzică.

Foto: Facebook

@alexandra_claudya Trupa Activ reunită la festivalul @NOSTALGIA Retro Disco Future 2024 - live Lucruri Simplw @Silviu Lăcătuș @Andrei Chirilă401 #activ #nostalgiaretrodiscofuture #generatiacucheialagât? #nostalgiafestival #festivalnostalgia #generatiacucheialagât #anii90_2000 #nostalgiardf #nostalgia90an #fyp #foryou ♬ sunet original - Alexandra Claudia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni