• PRO TV
  • Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit! Cum arată fosta soție a manelistului: „Am dat cea mai mare bombă!”

Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit! Cum arată fosta soție a manelistului: „Am dat cea mai mare bombă!”

Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit! Cum arată fosta soție a manelistului: „Am dat cea mai mare bombă!”

Bogdan de la Ploiești continuă să surprindă publicul din România! Manelistul a făcut două dezvăluiri de-a dreptul neașteptate, în urmă cu puțin timp: este tată a doi copii și în trecut a fost căsătorit.

Gallery

​Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști de la noi din țară, acesta făcându-se remarcat datorită calităților sale vocale și a „hazului” de care a dat dovadă la fiecare eveniment pe care l-a onorat. De-a lungul anilor petrecuți în lumina reflectoarelor, Bogdan a fost extrem de discret cu privire la viața sa personală, singurul aspect știut de toată lumea fiind relația lui de iubire cu Cristina Pucean.

Totuși, în ultimul timp Bogdan de la Ploiești a oferit detalii neașteptate din intimitatea familiei lui. În cadrul unui concert susținut recent, manelistul a confirmat că Tiago și Franco, cei doi băieți cu care se afișează constant pe TikTok, sunt copiii lui.

​Mai mult decât atât, invitat la podcastul lui Bursucu, Bogdan de la Ploiești a recunoscut că în adolescență a fost căsătorit. Acesta a povestit că tânăra cu care a ajuns în fața ofițerului de stare civilă nu era iubita sa, ci doar o prietenă, iar nunta a avut loc în urma unui pariu.

„Să vă zic eu cum s-a întâmplat. Totul a pornit de la un joc, ne jucam foarte mult şi jucam pe provocări foarte serioase, adică la modul ăsta dur, nu cu copilării. Am pierdut și am fost provocat să mă căsătoresc și așa am făcut. Am luat o fată, nu era iubita mea, și m-am însurat, dar nu am stat decât câteva zile. Asta a fost cu căsătoria. Am dat cea mai mare bombă”, a spus Bogdan de la Ploieşti, în podcastul lui Bursucu.

În spațiul public a circulat inclusiv o fotografie cu tânăra care a ajuns în fața ofițerului de stare civilă alături de Bogdan de la Ploiești.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS IMAGINEA

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni