• PRO TV
  • „Cine e mama copiilor?”. Bogdan de la Ploiești, asaltat de comentarii după ce a dezvăluit că Franco și Tiago sunt băieții lui

„Cine e mama copiilor?”. Bogdan de la Ploiești, asaltat de comentarii după ce a dezvăluit că Franco și Tiago sunt băieții lui

„Cine e mama copiilor?”. Bogdan de la Ploiești, asaltat de comentarii după ce a dezvăluit că Franco și Tiago sunt băieții lui

Bogdan de la Ploiești a fost luat cu asalt de comentariile internauților, la scurt timp după ce a recunoscut că are doi copii: Tiago și Franco.

Gallery

​Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați maneliști ale zilelor noastre, acesta făcându-se remarcat datorită colaborărilor de succes pe care le-a avut cu Theo Rose, la începuturile carierei sale. Timpul a trecut, artistul a dovedit că are locul său în industria muzicală din România, iar astăzi este iubit de sute de mii de oameni, care îi fredonează versurile atât la petreceri, cât și la concerte. 

Recent, Bogdan de la Ploiești a lansat bomba în showbizul românesc! Manelistul a recunoscut în timpul unui concert că este tatăl a doi copii absolut superbi, despre care s-a zis, până de curând, că ar fi finii săi: Franco și Tiago.

„Vreau să vă prezint cel mai mare hit al meu. În aceasta seară vreau să vă confirm că Franco e băiatul meu și ca incheiere vreau să vă spun ca Tiago este fratele lui. Vă iubim din toată inima și vă mulțumim din suflet”, a spus Bogdan de la Ploiești publicului său.

La scurt timp după dezvăluire, manelistul a fost luat cu asalt de comentariile fanilor. Oamenii s-au întrebat cine este mama celor doi băieți, însă Bogdan de la Ploiești nu a vrut să ofere un răspuns cu privire la acest aspect.

„De ce s-a ferit ăsta cu copiii?”, „Dar cine e mama copiilor?” Nu că ăștia sunt copiii lui Sile, prietenul lui cel mai bun, nu că i-a făcut cu Larisa aia… Nu că nu îmi vine să cred, dar de ce i-a ținut ascunși…”, sunt comentariile primite de manelist.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni