• PRO TV
  • Cel mai controversat cuplu regal face nuntă în weekend! Prințesa Martha a Norvegiei se mărită cu Durek, controversatul șaman care susține că poate opri procesul de îmbătrânire

Cel mai controversat cuplu regal face nuntă în weekend! Prințesa Martha a Norvegiei se mărită cu Durek, controversatul șaman care susține că poate opri procesul de îmbătrânire

Cel mai controversat cuplu regal face nuntă în weekend! Prințesa Martha a Norvegiei se mărită cu Durek, controversatul șaman care susține că poate opri procesul de îmbătrânire

Formează cel mai controversat cuplu regal, iar povestea lor de dragoste a ținut mult timp prima pagină a ziarelor din întreaga lume. Prințesa Martha a Norvegiei a renunțat la îndatoririle regale de dragul lui, iar acum face nuntă cu șamanul american Durek Verrett, un personaj excentric care sus­ține că poate opri procesul de îmbătrânire prin accesarea atomilor din interiorul corpului uman. 

Gallery

​Prințesa norvegiană și șamanul american se vor căsători în 31 august, iar la nunta grandioasă sunt așteptați membrii familiei regale norvegiene și peste 350 de invitați. Aceștia se vor aduna la Geiranger, pe coasta de vest a Norvegiei, pentru a fi martorii acestei uniuni speciale.

Într-un interviu exclusiv pentru revista Hello!, prințesa Martha și șamanul Durek au dezvăluit secretele poveștii lor de dragoste.

„Suntem foarte entuziasmați!”, a declarat Martha, fiica regelui Harald al V-lea și a reginei Sonja, care este a patra în ordinea succesiunii la tron. (Vezi imagini cu cuplul în GALERIA FOTO de mai sus)

Mă simt minunat să mă căsătoresc cu Durek și sunt atât de fericită că această zi este tot mai aproape. Împrejurimile sunt superbe - este unul dintre cele mai frumoase locuri pe care le cunosc”, a adăugat Martha despre locația aleasă pentru nuntă.

Fostul soț al prințesei Martha Louise s-a sinucis la doi ani de la divorț

Mama a trei copii, Martha Louise (52 de ani) a divorțat de scriitorul Ari Behn, tatăl fiicelor lor Maud (21 de ani), Leah (19 ani) și Emma (16 ani) în 2017. Doi ani mai târziu, scriitorul s-a sinucis în ziua de Crăciun.

„Am decis să nu mă mai căsătoresc. Dar după ce l-am cunoscut pe Durek în 2018, m-am răzgândit. Pentru mine, căsătoria va pecetlui apropierea dintre noi. Este un mod de a înălța energia și de a intra într-o nouă fază a relației noastre”, a mai spus prințesa.

Pentru Durek, în vârstă de 49 de ani, printre ai cărui prieteni de la Hollywood se numără Gwyneth Paltrow și Selma Blair, importanța căsătoriei este „un lucru foarte spiritual”.

„Este modul prin care anunț lumea că ea este persoana pe care o iubesc, într-o declarație făcută în fața familiei, prietenilor și a lui Dumnezeu. Sigilarea relației noastre în fața universului este o declarație spirituală puternică, iar să facem asta înconjurați de oamenii care ne iubesc și pe care îi iubim, va fi minunat”, a spus acesta potrivit sursei menționate mai sus.

Relaţia prinţesei Martha Louise cu Durek Verrett a fost puternic criticată în Norvegia

Din momentul în care Martha a dezvăluit, în mai 2019, că are o relație cu Durek, descriindu-l drept „flacăra ei geamănă”, cuplul s-a confruntat cu o serie de provocări uriașe - nu numai pentru că el lucrează ca „șaman” (un vindecător spiritual), ci și din cauza etniei sale. Durek Verrett este primul bărbat de culoare care devine membru al unei familii regale europene.

Martha a fost aspru criticată după ce a renunțat la îndatoririle regale pentru a conduce o afacere alături de iubitul șaman.

Cei doi au organizat împreună seminarii care oferă „meditații și exerciții șamanice” care vă pot „dezvălui sinele vostru divin activat și cum vă puteți folosi darul pentru a schimba lumea”, potrivit CNN.

„De când l-am cunoscut pe Durek, criticile s-au dublat. Nu mi-am dat seama că există atât de multe niveluri de rasism până să-l întâlnesc, microagresiuni rasiale și percepția că, pentru că este negru, nu poate fi de încredere. Unele prietenii s-au pierdut pe parcurs - dar am făcut altele noi”, a mai povestit Martha pentru Hello!.

„La început, m-a durut. Am avut o depresie, o cădere nervoasă. Se pare că propaganda este cea mai mare armă acum. Munca mea continuă să fie denaturată, iar dacă un lucru este repetat în presă, oamenii îl cred. Martha și cu mine am trecut prin multe furtuni, dar acum simțim că putem face orice împreună, asta ne-a făcut mai puternici”, a adăugat Durek.

Viitorul soț al prințesei se consideră un ghid spiritual și un adevărat vindecător. Americanul sus­ține că poate opri procesul îmbătrânirii prin accesarea atomilor din interiorul corpului uman. 

Mulți susțin că este un șarlatan care, pe motiv că îndepărtează energiile negative și îi ajută pe oameni să se elibereze de „otrăvurile” din corp, de fapt îi manipulează. Cert este că ședințele lui Durek au devenit tot mai populare printre celebrități, fiind invitat și în diverse show-uri TV din SUA. Derek Verrett este autorul unei cărți intitulate "Spirit Hacking" și oferă sesiuni de vindecare șamanică. 

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni