• PRO TV
  • Apariție stilată sau prost gust? Ținutele cu care Jaden, fiul lui Will Smith, i-a șocat pe trecători în New York: „Să te îmbraci ca un clovn e la modă acum!”

Apariție stilată sau prost gust? Ținutele cu care Jaden, fiul lui Will Smith, i-a șocat pe trecători în New York: „Să te îmbraci ca un clovn e la modă acum!”

Apariție stilată sau prost gust? Ținutele cu care Jaden, fiul lui Will Smith, i-a șocat pe trecători în New York: „Să te îmbraci ca un clovn e la modă acum!”

Are 26 de ani, este actor, model și rapper, iar părinții săi sunt celebrii Will Smith și Jada Pinkett Smith. Spre deosebire de tatăl său, Jaden Smith are un stil aparte când vine vorba de fashion și nu de puține ori a șocat cu aparițiile sale excentrice.

Gallery

​Aflat în New York, acolo unde filmează un nou clip muzical, Jaden i-a oripilat pe trecători după ce s-a plimbat pe străzile din SoHo în outfituri cel puțin bizare.

Vestimentația excentrică nu a fost folosită doar pentru clip, ci face parte din stilul de zi cu zi al tânărului de 26 de ani.

Paparazzi l-au surprins câteva zile la rând în celebrul cartier SoHo, acolo unde a tras mai multe secvențe pentru clipul său, dar s-a și plimbat alături de staff.

Jaden a fost văzut în SoHo cu un tricou roz și numeroase bijuterii. Artistul purta o pereche de pantaloni cu imprimeu army, accesorizați cu zeci de perle, o o căciulă din blană, de culoare mov strident și ochelari de soare cu ramă albă și lentile colorate violet.

Într-o altă zi, Jaden a fost filmat într-o pereche de blugi spălăciți, cu turul lăsat, aceeași căciulă și ochelari, un tricou portocaliu și nelipsitele bijuterii. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus).

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de CHRIS ? (@ayobighomie)

Imaginile cu Jaden s-au viralizat și pe rețelele de socializare, iar internauții au considerat aparițiile acestuia de prost-gust.

„Să te îmbraci ca un clovn e la modă acum”;

„Este ridicol!”;

„De ce ai face asta?”;

„Păcat că unii tineri, copii de oameni faimoși, cheltuie milioane pentru a se face remarcați, în timp ce alții mor de foame”;

„Arată ca un om al străzii”, au scris unii dintre utilizatorii de social media.

Foto: Profimedia Images/ Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni