• PRO TV
  • Oana Ciocan și Camelia Dumitrache, prietene la cataramă. Fosta iubita a lui Jador face ce face și tot în sânul familiei artistului ajunge| FOTO

Oana Ciocan și Camelia Dumitrache, prietene la cataramă. Fosta iubita a lui Jador face ce face și tot în sânul familiei artistului ajunge| FOTO

Oana Ciocan și Camelia Dumitrache, prietene la cataramă. Fosta iubita a lui Jador face ce face și tot în sânul familiei artistului ajunge| FOTO

Oana Ciocan și Camelia Dumitrache, sora lui Jador, apariție de zile mari în mediul online. Când toată lumea se aștepta ca fosta concurentă de la Survivor All Stars să nu mai aibă deloc treaba cu familia artistului, iată că ultimele fotografii publicate de brunetă spun cu totul altceva.

Gallery

​Dacă Jador declara în urmă cu ceva timp că relația cu Oana Ciocan s-a încheiat. Ei bine, se pare că bruneta nu pare să aibă de gând să dispară din viață cântărețului sau cel puțin din familia lui. Oana Ciocan și Camelia Dumitrache s-au fotografiat împreună, recent.

Oana Ciocan și Camelia Dumitrache, mai apropiate ca oricând

În urmă cu o zi, Oana Ciocan a publicat mai multe fotografii cu ea și Camelia, sora lui Jador. Din imagini se poate observa că cele două sunt extrem de apropiate. Se pare că au mers împreună la un eveniment, cel mai probabil la o nuntă.

Internauții nu au putut trece cu vederea faptul că cele două se află împreună în același loc, astfel au întrebat, curioși, unde se află Jador.

„Unde e Jador?/ Seamănă cu livingul lui Jador draperiile și scaunele”, sunt câteva dintre comentariile de la postare.

Pe de altă parte, mulți le-au felicitat pentru faptul că au rămas prietene, în ciuda faptului că Oana și Jador nu mai formează un cuplu. Rămâne de văzut dacă artistul și bruneta și-au mai dat o șansă și formează, din nou, un cuplu.

​Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni