• PRO TV
  • Noi detalii în cazul Raisei, fetița de doi ani ucisă de verișorul ei! Ce se întâmplă cu minorul de 15 ani

Noi detalii în cazul Raisei, fetița de doi ani ucisă de verișorul ei! Ce se întâmplă cu minorul de 15 ani

Noi detalii în cazul Raisei, fetița de doi ani ucisă de verișorul ei! Ce se întâmplă cu minorul de 15 ani

Decizia Tribunalului Dolj în cazul Raisei, fetița de doar doi ani care a fost omorâtă cu mai multe lovituri de cuţit și strangulată. Ce pedeapsă a primit verișorul ei, găsit vinovat de crimă.

Verișorul copilei de doi ani, găsită fără suflare într-o zonă nelocuită din județul Dolj, a fost trimis în judecată pentru omor calificat.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj arată că Raisa a fost victima multiplelor acțiuni de violență, iar în urma probelor s-a constatat că minorul de 15 ani, mai exact verișorul său, ar fi provocat leziuni care au dus ulterior la decesul copilei.

„În urma cercetărilor efectuate şi căutărilor extinse efectuate în zonă de o echipă complexă (...) a fost identificat cadavrul minorei Stan Raisa Maria Nicoleta într-o zonă cu vegetaţie abundentă situată în spatele imobilului unde aceasta a fost văzută ultima data în viaţă şi s-a efectuat cercetarea la faţa locului.

În cauză s-a dispus efectuarea autopsiei medico-legale a cadavrului, iar în urma acesteia s-a stabilit faptul că moartea minorei a fost una violentă şi s-a datorat hemoragiei interne şi externe, provocată de un politraumatism cu multiple plăgi, dintre care unele penetrante, dar şi asfixiei mecanice prin strangulare", se arată într-un comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.

Expertizele efectuate asupra unui obiect vestimentar ce aparținea inculpatului au arătat prezența unor urme de sânge uman, iar în urma genotipării acestei probe a rezultat că aparţinea victimei.

Reamintim că Raisa a fost găsită fără suflare, la sfârșitul lunii mai, pe un câmp aflat la câteva sute de metri de locuința părinților săi, după nu mai puțin de 24 de ore de căutări.

Foto: Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni