• PRO TV
  • Veste zguduitoare! Starea de sănătate a regelui Charles s-ar fi agravat: "Nu mai are putere. Cancerul nu a dispărut, iar timpul care i-a mai rămas îl va dedica..."

Veste zguduitoare! Starea de sănătate a regelui Charles s-ar fi agravat: "Nu mai are putere. Cancerul nu a dispărut, iar timpul care i-a mai rămas îl va dedica..."

Veste zguduitoare! Starea de sănătate a regelui Charles s-ar fi agravat: "Nu mai are putere. Cancerul nu a dispărut, iar timpul care i-a mai rămas îl va dedica..."

Pe fondul speculațiilor legate de revenirea Prințesei Kate în activitățile regale, îngrijorările cu privire la starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea persistă.

Gallery

​De la începutul anului, mai exact din februarie, când Regele a dezvăluit că suferă de cancer, Palatul Buckingham a fost învăluit într-o atmosferă de incertitudine și îngrijorare. În acest context, Regele Charles a fost nevoit să-și reducă semnificativ activitățile oficiale, iar o mare parte din responsabilități au fost preluate de Prințul William și Regina Camilla.

Acum, o sursă spaniolă conectată la cercurile regale britanice a făcut publice informații recente despre evoluția bolii, iar acestea nu sunt deloc încurajatoare.

Jurnalista Concha Calleja a dezvăluit recent în emisiunea „Fiesta” că, potrivit unei surse de încredere din apropierea Palatului Buckingham, rezultatele ultimelor teste ale Regelui Charles nu sunt bune:

„Acestea sunt ultimele teste la care a fost supus pentru a vedea cum decurge tratamentul și cancerul nu a dispărut. A fost una dintre cele mai proaste vești la care mă puteam aștepta, deoarece tratamentul trebuie prelungit un pic mai mult”, a declarat ea.

Mai mult, echipa medicală a suveranului l-a sfătuit să își reducă ritmul activităților, în special în ceea ce privește călătoriile:

„Deși totul este foarte programat, pentru că el călătorește cu elicopterul, imediat ce ajunge se prăbușește pe o canapea, pentru că nu mai are putere”, a adăugat Calleja, subliniind că „timpul care i-a mai rămas va fi dedicat Coroanei”, la fel cum a procedat și mama lui, Regina Elisabeta.

Cum decurge tratamentului lui Kate Middleton?

În ceea ce o privește pe Kate Middleton, Prințesa de Wales, aceasta a anunțat că, la rândul ei, suferă de aceeași afecțiune ca socrul său și urmează un tratament de chimioterapie preventivă din martie.

Concha Calleja a menționat că la începutul bolii, Prințesa a trecut printr-o perioadă de mare teamă, confruntându-se „față în față cu moartea”. Totuși, prognoza sa actuală este mai optimistă: „Ea răspunde foarte pozitiv la tratament”, a confirmat jurnalista.

Între timp, Regele Charles și Regina Camilla și-au adunat toți membrii familiei la Balmoral pentru un picnic pe malul râului Muik. În ciuda programului lor încărcat și a stării de sănătate delicate a Regelui, bunicii regali fac eforturi să petreacă timp alături de copiii și nepoții lor, dorind să păstreze momentele de familie cât mai dese.

Foto: Getty 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni