• PRO TV
  • Emily Burghelea, poză de colecție alături de soțul ei. Cum arată Andrei, fără mască și fără ochelari: „Binecuvântată”

Emily Burghelea, poză de colecție alături de soțul ei. Cum arată Andrei, fără mască și fără ochelari: „Binecuvântată”

Emily Burghelea, poză de colecție alături de soțul ei. Cum arată Andrei, fără mască și fără ochelari: „Binecuvântată”

Emily Burghelea și Andrei s-au căsătorit în urmă cu aproximativ trei ani, în aceeași zi în care au și botezat-o pe fiica lor. Încă de la începutul relației, deși Emily este persoană publică, partenerul acesteia nu a vrut să se expună în mediul online.

Gallery

Atât Emily Burghelea, cât și Andrei sunt extrem de activi pe rețelele de socializare și nu ezită să apară împreună, doar că acesta și-a ascuns chipul de fiecare dată. În ciuda curiozităților fanilor, a preferat să apară purtând mască și ochelari, pentru a nu fi recunoscut.

Emily Burghelea și-a fotografiat soțul fără mască

Emily Burghelea și Andrei le oferă foarte multe surprize celor care îi urmăresc, fiind două firi extrem de spontane. Zilele trecute, însă, surpriza oferită de fosta asistentă de televiziune a întrecut orice așteptare, căci a postat o fotografie alături de tatăl copiilor ei, în care acesta nu poartă mască și nici ochelari de soare. (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Citește și:

​În imaginea postată, Emily îi acoperă fața parțial lui Andrei și, deși fotografia a fost făcută din profil, chipul acestuia se poate vedea destul de clar. Fosta asistentă de la „Vorbește Lumea” i-a făcut și o declarație soțului ei, mărturisind că se simte „binecuvântată”, deoarece acesta este prezent în viața ei.

Emily Burghelea se recuperează foarte bine în urma accidentului

La începutul lunii iulie, Emily Burghelea a făcut o postare de-a dreptul șocantă, mărturisind că a fost victima unui accident care putea să îi fie fatal. În timp ce se îndrepta spre aeroportul din Mauritius, mașina în care se afla a intrat frontal, într-un TIR.

Citește și:

​Imediat ce a ajuns în țară, aceasta a ajuns pe mâna medicilor, făcându-și toate investigațiile necesare, pentru a ști care este starea ei de sănătate. Emily a avut nevoie de o intervenție chirurgicală la nivelul capului, însă recuperarea decurge extrem de bine, mai ales pentru că aceasta nu și-a pierdut optimismul.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni