• PRO TV
  • Margherita de la Clejani este de nerecunoscut! Cum a fost surprinsă la un eveniment la care a fost chemată să cânte: „Bravo, Magda ... ești pe drumul cel bun”

Margherita de la Clejani este de nerecunoscut! Cum a fost surprinsă la un eveniment la care a fost chemată să cânte: „Bravo, Magda ... ești pe drumul cel bun”

Margherita de la Clejani este de nerecunoscut! Cum a fost surprinsă la un eveniment la care a fost chemată să cânte: „Bravo, Magda ... ești pe drumul cel bun”

Margherita de la Clejani a surprins pe toată lumea cu cea mai recentă apariție a ei. Tânăra a fost invitată să cânte la un eveniment, iar momentul a fost filmat și urcat pe o rețea de socializare. Cum au reacționat internauții când au văzut-o?

Gallery

Margherita de la Clejani s-a întors la vechea ei pasiune, muzica. După o perioadă în care a renunțat să mai cânte și a căzut pradă ispitelor, devenind consumatoare de substanțe interzise, se pare că Marga a luat cea mai bună decizie și este pe drumul cel bun.

Cum a fost surprinsă Margherita de la Clejani la un eveniment, unde a cântat

Margherita de la Clejani, apariție surpriză la un eveniment. Aceasta a cântat alături de mama ei. Clipul video cu cele două a ajuns viral pe TikTok și a strâns mii de aprecieri.

Internauții au rămas plăcut surprinși să o vadă pe Marga, mai ales după problemele cu legea pe care le-a avut în trecut. Se pare că fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani este pe drumul cel bun și s-a întors la pasiunea ei, muzica. VEZI FOTOGRAFIILE CU MARGHERITA IN GALERIA FOTO

„Bravo, Marga, ai schimbat tot/ bravo, Magda... esti pe drumul bun/ felicitări, Marga, ești frumoasă foc/ E frumoasa Marga/ Bravo, felicitări, Viorico, sa vă de-a putere să treceți cu bine peste toate problemele cauzate de copii, sa fii alaturi de ei ești, o luptătoare, felicitări, toți tinerii greșesc, însă trebuie sa se maturizeze/ Mă bucur să o văd alături de mama ei și ca este bine”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Clipul video cu Viorica și Margherita de la Clejani a strâns 18 mii de aprecieri într-un timp record.

@denisatihan

♬ sunet original - Denisa Tihan

Sursă foto: Captură TikTok, Facebook 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni