• PRO TV
  • Pescobar a recunoscut tot adevărul despre relația cu Ramona Gabor. Afaceristul și sora Monicăi au fost surprinși împreună, într-un club de fițe: „Am stat”

Pescobar a recunoscut tot adevărul despre relația cu Ramona Gabor. Afaceristul și sora Monicăi au fost surprinși împreună, într-un club de fițe: „Am stat”

Pescobar a recunoscut tot adevărul despre relația cu Ramona Gabor. Afaceristul și sora Monicăi au fost surprinși împreună, într-un club de fițe: „Am stat”

Pescobar a rupt tăcerea despre relația pe care o are cu Ramona Gabor, după ce au fost surprinși împreună, la aceeași masă, într-un club de fițe de pe litoral. Chiar dacă cei doi nu au fost surprinși interacționând, relația lor a stârnit multe reacții.

Gallery

Pescobar a bifat o mulțime de distracții în această vară, iar, la una dintre petrecerile la care a participat, a fost prezentă și Ramona Gabor, alături de Irinuca. După ce au fost surprinși la aceeași masă, toată lumea s-a întrebat ce relație există între Ramona Gabor și Pescobar.

Pescobar explică relația pe care o are cu Ramona Gabor

S-au distrat pe cinste, încă nici măcar ca doi prieteni. Controversatul milionar a mărturisit că el și Ramona Gabor nu se cunoșteau, însă au ajuns la aceeași masă, având câțiva prieteni comuni.

Prin urmare, în ciuda tuturor speculațiilor, între cei doi nu există nici măcar o relație de amiciție și, așa cum nu și-au vorbit până acum, este posibil ca nici pe viitor să nu o facă.

Citește și:

„Am stat cu Ramona Gabor, care era cunoscută la masă și nici măcar nu era amică, prietenă cu mine. Eu eram prieten cu prietenii mei”, a mărturisit afaceristul, în cadrul unei emisiuni.

Ramona Gabor nu a avut o relație apropiată cu Irinel Columbeanu

Invitată în cadrul unui podcast, la scurt timp după ce a revenit în România, Ramona Gabor a recunoscut motivul real pentru care s-a întâlnit cu Irinel Columbeanu.

Femeia de afaceri susține că niciodată nu au fost apropiați, nici măcar în perioada în care sora ei era căsătorită cu fostul afacerist. Cu toate acestea, s-au văzut de curând, pentru că Irina venise în România.

Citește și:

„Eu nu am avut, neapărat, o relație apropiată cu el. Este un om pe care îl respect și pe care îl voi respecta toată viața mea, pentru că este tatăl Irinei, dar nu pot să zic că am avut o relație. N-am avut nici măcar o coversație, așa...”, a declarat sora Monicăi Gabor.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni