• PRO TV
  • Horoscop zilnic 27 august 2024. Berbecii își vor îndeplini un obiectiv, iar Vărsătorii ar putea cunoaște pe cineva neașteptat

Horoscop zilnic 27 august 2024. Berbecii își vor îndeplini un obiectiv, iar Vărsătorii ar putea cunoaște pe cineva neașteptat

Horoscop zilnic 27 august 2024. Berbecii își vor îndeplini un obiectiv, iar Vărsătorii ar putea cunoaște pe cineva neașteptat

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 27 august 2024.

Berbec

Astăzi simți că ai nevoie de o schimbare de ritm, să ieși din rutina zilnică și să faci ceva diferit. În planul sentimental apare deschidere către o persoană din anturajul tău, dar pe care de abia acum o vezi cu alți ochi. La serviciu, ai întâlniri pentru a promova un proiect sau a-ți îndeplini un obiectiv.

Taur

Contextul astral de astăzi scoate în evidență dorința de a te exprima și conecta cu nevoile tale. În planul sentimental ești încurajat să-ți urmezi inima. La serviciu, descoperi că este nevoie să elaborezi un proiect, să te implici mai mult, să iei initiative.

Gemeni

Astăzi este posibil să te detașezi de o chestiune care te frământă, să te eliberezi de un blocaj emoțional. Conjuncția pe care Luna o formează cu Jupiter, marele benefic, și Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia ta, te ajută să-ți faci planuri de viitor împreună cu partenerul.

Rac

Posibil astăzi să simți presiune pe umerii tăi, că este nevoie să fii echilibrat și determinat să poți prezenta un proiect important la serviciu. Deși porneșți  ziua cu îndoieli că vei reuși, ziua se încheie cu un succes și satisfacții profesionale.

Leu 

Contextul astral de astăzi te încurajează să socializezi, să te vezi cu prietenii, să schimbi idei, să te implici mai mult într-o relație sentimentală și să acționezi. Ai grijă și nu face investiții astăzi, pentru că s-ar putea să ai niște pierderi, să apară blocaje în sfera financiară!

Fecioară

Posibil astăzi să vrei ca lucrurile să se desfășoare mai rapid și să nu ai răbdare. S-ar putea să faci impresie bună într-un context profesional și este un moment bun pentru a avea un dialog cu șefii despre parcursul tău. Ești motivat să-ți atingi un scop și dai dovadă de responsabilitate.

Balanță

Registrul astral de astăzi îți aduce experiențe profesionale inedite, participare la cursuri sau la un eveniment, care-ți poate schimba direcția profesională. În raport cu partenerul s-ar putea să inițiezi dialoguri despre principii, credințe și planurile de viitor, o călătorie sau rezolvarea unui context birocratic.

Scorpion

Primești, astăzi, o ofertă surpriză și nu stai prea mult pe gânduri, dai răspunsul imediat, pentru că ești de acord cu termenii colaborării. Este un proiect în care îți poți pune în valoare abilitățile și să te poți remarca.

Săgetător

Astăzi, te afli față în față cu o situație, care se poate transforma într-un conflict cu partenerul de cuplu dacă nu vei știi să gestionezi la timp o criză. Contextul astral primește aspecte tensionate de la Saturn, așa că va fi nevoie să faci față unor provocări.

Capricorn

Astăzi, se activează sectorul muncii și al activităților profesionale și este posibil să ai șanse să obții o mărire de salariu dacă știi să te pui în valoare. Așadar, fă-ți un plan și prinde momentul potrivit pentru a iniția o discuție!

Vărsător

Astăzi se anunță o zi în care îți dorești relaxare și activități care-ți fac plăcere. Posibil să programezi o deplasare scurtă în afara orașului sau te întâlnești cu prietenii. În planul sentimental, este un moment favorabil întâlnirilor și poți cunoaște pe cineva neașteptat.

Pești

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru familie și pentru activitățile domestice. De asemenea, poți primi vizita unor foști colegi de serviciu sau a unor rude. În partea a doua a zilei, inițiezi dialoguri cu partenerul legate de cheltuielile casei.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni