• PRO TV
  • Mariah Carey în stare de șoc: mama și sora ei au murit în aceeași zi, weekendul trecut. "Când aveam 12 ani, sora mea a vrut să mă vândă unui proxenet"

Mariah Carey în stare de șoc: mama și sora ei au murit în aceeași zi, weekendul trecut. "Când aveam 12 ani, sora mea a vrut să mă vândă unui proxenet"

Mariah Carey în stare de șoc: mama și sora ei au murit în aceeași zi, weekendul trecut. "Când aveam 12 ani, sora mea a vrut să mă vândă unui proxenet"

Mariah Carey a dezvăluit că mama și sora ei au murit în aceeași zi, în weekendul trecut. Artista, în vârstă de 55 de ani, a anunțat decesul mamei sale, Patricia, în vârstă de 87 de ani, și al surorii sale, Alison, în vârstă de 63 de ani.

„Inima mea este frântă pentru că mi-am pierdut mama în acest weekend. Din păcate, într-o turnură tragică a evenimentelor, sora mea și-a pierdut viața în aceeași zi. Mă simt binecuvântată că am putut petrece ultima săptămână cu mama înainte de a muri. Apreciez iubirea și sprijinul tuturor și respectul pentru intimitatea mea în această perioadă imposibilă”, a spus vedeta pentru revista People.

Mariah Carey nu a oferit informații suplimentare legate de decesul celor două.

Cântăreața a avut o relație tensionată cu mama și sora ei de-a lungul anilor și nu a ținut legătura cu Alison, care s-a luptat cu drogurile timp de 30 de ani. Pe lângă abuzul de substanțe, Alison era pozitivă cu virusul HIV și nu avea o casă în care să locuiască.

Gallery

În 2016, Alison a făcut un apel disperat către sora ei celebră, prin intermediul DailyMail.com, rugând-o să repare relația dintre ele și să o ajute să-și salveze viața, spunând: „Mariah, te iubesc, am nevoie disperată de ajutorul tău.”

Alison avea nevoie urgentă de sprijin financiar în timp ce încerca să se recupereze după un atac devastator care a avut loc în casa ei și care i-a afectat creierul și i-a deteriorat grav starea de sănătate. A fost internată și externată în mod repetat din spital.

Patricia a fost căsătorită cu tatăl cântăreței, Alfred Roy Carey, până când Mariah a împlinit trei ani. Tatăl lui Mariah a murit la vârsta de 72 de ani, în 2002. În afară de Mariah și Alison, Patricia și Roy mai aveau un fiu, Morgan, acum în vârstă de 64 de ani.
Patricia, care a studiat la Juilliard, a fost cântăreață de operă și antrenor vocal.

Mariah a vorbit despre relațiile complicate cu mama și sora ei în memoriile sale din 2020, „The Meaning Of Mariah Carey”.
Ea a spus că relația cu mama ei a fost „un șir de mândrie, durere, rușine, recunoștință, gelozie, admirație și dezamăgire”. Cartea a fost totuși dedicată Patriciei: „Și lui Pat, mama mea, care cred că a făcut tot ce a putut mai bine”, a scris cântăreața în dedicație.
Într-un pasaj din carte, Carey a spus despre sora sa Alison: „Când aveam 12 ani, sora mea m-a drogat cu Valium, mi-a oferit cocaină și mi-a provocat arsuri de gradul trei și a încercat să mă vândă unui proxenet.”

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni