• PRO TV
  • De ce își ține Gina Pistol fetița departe de rețelele de socializare. Prezentatoarea ”MasterChef” și Smiley încă nu vor să o prezinte în mediul online: „De ce să îi fac asta copilului meu”

De ce își ține Gina Pistol fetița departe de rețelele de socializare. Prezentatoarea ”MasterChef” și Smiley încă nu vor să o prezinte în mediul online: „De ce să îi fac asta copilului meu”

De ce își ține Gina Pistol fetița departe de rețelele de socializare. Prezentatoarea ”MasterChef” și Smiley încă nu vor să o prezinte în mediul online: „De ce să îi fac asta copilului meu”

Gina Pistol și Smiley au aniversat, în această primăvară, trei ani de când fiica lor a venit pe lume. Cu toate acestea, încă nu au prezentat-o cumunităților pe care amândoi le au pe rețelele de socializare și nici nu o vor face prea curând.

Gallery

Gina Pistol și Smiley se numără printre persoanele publice care au ales să își țină copilul departe de rețelele de socializare. Chiar dacă cei doi postează diverse fotografii și filmulețe cu ea, nu i-au arătat fața, iar fanii celor doi sunt extrem de curioși din acest punct de vedere.

Gina Pistol și Smiley continuă să își țină fiica departe de rețelele de socializare

Deși toată lumea vrea să știe cum arată micuța Josephine, va mai dura ceva timp până când acest lucru se va întâmpla, iar asta pentru că părinții ei nu vor să o prezinte pe rețelele de socializare.

Chiar dacă multă lume îi felicită pentru decizia luată din acest punct de vedere, nu puțini sunt cei care îi critică pe Gina Pistol și pe Smiley, considerând că protejarea lui Josephine de rețelele de socializare este o decizie exagerată.

Citește și:

„Nu vreau să o arăt în mediul online. Consider că nu o ajută cu nimic. Mă gândesc și la energii, dar ai văzut că noi suntem oameni mari, iar, uneori, ne este greu să gestionăm ce se întâmplă în mediul online. De ce să îi fac asta copilului meu, când el, acum își formează personalitatea, partea emoțională? Nu vreau să o expun la niște chestii care nu o ajută”, a spus Gina Pistol, conform Cancan.

Gina Pistol și Smiley au găsit echilibrul în ceea ce privește educația lui Josephine

Gina și Smiley și-au dorit foarte mult să aibă un copil și au încercat mulți ani să își îndeplinească această dorință. Cu toate că au putut să își întemeieze o familie, se asigură că Josephine este crescută așa cum trebuie, fără a cădea în extrema cealaltă.

Citește și:

„Amândoi o răsfățăm exact cât trebuie și impunem reguli când trebuie. Consider că avem o relație foarte echilibrată cu ea. E un copil adorat, iubit, doar că îi impunem și reguli. Cred că regulile sunt sănătoase. Top trei reguli ar fi: fără ecrane, fără zahăr și am învățat-o atunci când are tantrumuri să-mi spună ce simte”, a mai spus prezentatoarea ”MasterChef”.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni