• PRO TV
  • Ed Westwick și Amy Jackson s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii de poveste în Italia. Imagini de vis de la nuntă

Ed Westwick și Amy Jackson s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii de poveste în Italia. Imagini de vis de la nuntă

Ed Westwick și Amy Jackson s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii de poveste în Italia. Imagini de vis de la nuntă

Ed Westwick, actorul din Gossip Girl, și Amy Jackson s-au căsătorit. Ceremonia a avut loc într-un cadru de vis în Italia.

Gallery

Celebrul actor și aleasa inimii lui și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii de vis în Italia, asta după ce s-au căsătorit civil la The Connaught Hotel din Londra pe 9 august.

Ed Westwick și Amy Jackson s-au căsătorit în Italia

Ed Westwick, 37 de ani, și actrița, de 32 de ani, s-au căsătorit într-un cadru de vis în Italia. Cuplul a invitat 220 de invitați, care au călătorit din SUA, India și din diferite părți ale Europei, să li se alăture pentru o sărbătoare de trei zile pe Coasta Amalfi. Jackson a declarat pentru PEOPLE că pitoreasca regiune a fost „locul perfect” pentru a-și găzdui nunta, citând „romantismul atemporal și farmecul vintage”.

„Ne-am dorit un loc de nuntă care să fie nu numai frumos din punct de vedere natural, înconjurat de ocean, dealuri și podgorii, dar și unic, și am găsit exact asta”, adaugă vedeta din Supergirl.

Printre invitați s-au numărat fosta colegă a lui Westwick din Gossip Girl, Kelly Rutherford, modelul și actrița Daisy Lowe, comediantul și actorul Jack Whitehall și partenera sa Roxy Horner, producătorul de film Mohammed Al Turki și mogulul cosmeticelor Dr. Barbara Sturm.

View this post on Instagram

A post shared by Amy Jackson (@iamamyjackson)

Festivitățile au început vineri, 23 august, cu o croazieră la apus de soare pe Motonave Patrizia. „Am navigat de-a lungul coastei din Ravello, Positano și Sorrento și apoi am ancorat la Capri pentru o baie în mare în timp ce soarele apunea în spatele stâncilor Faraglioni”, spune Jackson.

Sâmbătă, cuplul și-a ținut ceremonia la istoricul Castello di Rocca, așezat pe dealuri și care oferă vederi panoramice ale mării. „A fost cadrul perfect, oferind farmecul lumii vechi și fundalul ideal pentru stilurile clasice ale designerilor noștri italieni Giorgio Armani și Alberta Ferretti”, spune Jackson. Pentru a insufla un sentiment de acasă în ziua lor specială, ei au umplut locul de desfășurare din secolul al XVI-lea cu aranjamente florale.

„Ne-am mutat recent în noua noastră casă din zona rurală britanică, iar grădina noastră ne aduce atât de multă fericire și pace. Am vrut să recreăm acest sentiment de grădină fermecată pentru ceremonia noastră”, notează Jackson.

Cum și-a ales Amy Jackson rochia de mireasă

Mireasa a purtat o rochie făcută la comandă de designerul italian Alberta Ferretti, cu care Jackson colaborează de ani buni. Rochia a fost realizată dintr-un material mikado ușor și aerisit, ideal pentru căldura verii italiene. „Rochia creată de Alberta m-a făcut să mă simt ca cea mai bună versiune a mea, răsfățându-mi latura romantică fără speranță pentru acea zi”, spune Jackson, înainte de a împărtăși un detaliu preferat al look-ului ei de mireasă. „Voalul brodat manual de peste 4 metri m-a făcut să plâng când l-am văzut prima dată.”

Pentru recepție, Jackson a ales o a doua ținută de la Pronovias Atelier, inspirată de dragostea sa pentru creațiile drapate și sculpturale ale couturierului francez Madame Grès. „Prin combinarea unui corset modern cu ornamente și mănuși cu un model care amintește de ploaia de diamante cu elemente vintage, aceasta este fuziunea perfectă între trecut și prezent,” spune Jackson despre rochie.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni