• PRO TV
  • Americanii vorbesc deja despre viitorul iubit al lui Jennifer Lopez. Ar putea fi un cântăreț cunoscut de toată planeta

Americanii vorbesc deja despre viitorul iubit al lui Jennifer Lopez. Ar putea fi un cântăreț cunoscut de toată planeta

Americanii vorbesc deja despre viitorul iubit al lui Jennifer Lopez. Ar putea fi un cântăreț cunoscut de toată planeta

După anunțul recent al divorțului dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck, speculațiile cu privire la viitorul iubit al artistei au început să apară.

În timp ce despărțirea celor doi, care a venit la doar doi ani de la căsătorie, i-a luat prin surprindere pe fani, există deja persoane care își pun întrebări despre cine ar putea fi următorul partener al celebrei cântărețe.

Presa americană, mai exact jurnaliștii de la TMZ, a început să analizeze posibilitățile și, alături de unele case de pariuri, au fost întocmite liste cu potențiali parteneri pentru Jennifer Lopez. Iar unele nume apărute au uimit pe multă lume.

Gallery

​Printre cei care ar putea fi viitorul iubit al lui Jennifer Lopez, casele de pariuri au plasat pe primul loc un nume care a ridicat multe semne de întrebare: Eminem!

Nu se știe exact cum de favoritul tabloidelor și caselor de pariuri este celebrul rapper, însă fanii sunt curioși dacă Eminem chiar va ajunge vreodată să fie iubitul lui Jennifer Lopez.

Pe locul doi, casele de pariuri l-au plasat pe The Weeknd, un alt cântăreț de renume mondial. Iar a treia poziție în topul caselor de pariuri este ocupată de Alex Rodriguez, fostul logodnic al artistei. Semn că lumea se gândește că Jennifer Lopez s-ar putea întoarce, încă o dată, la o fostă iubire.

Următoarele locuri pe listă sunt ocupate de actorul Matt Damon și de sportivul Travis Kelce, însă acesta din urmă este puțin probabil să devină iubitul lui Jennifer Lopez, fiind acum într-o relație cu Taylor Swift.

Casele de pariuri din SUA nu s-au gândit însă doar la viitorul partener al lui Jennifer Lopez, ci și la următoarea iubită pe care ar putea să o aibă Ben Affleck. Iar topul presupuselor viitoare partenere ale actorului este format din Jennifer Garner (fosta lui soție), Emily Ratajkowski și două dintre surorirle Kardashian (Kim și Kourtney).

foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni