• PRO TV
  • Smiley, despre Gina Pistol și noul sezon MasterChef care începe în curând la PRO TV: „Ginei îi stă foarte bine la televizor! Abia aștept să văd și eu primul episod!”

Smiley, despre Gina Pistol și noul sezon MasterChef care începe în curând la PRO TV: „Ginei îi stă foarte bine la televizor! Abia aștept să văd și eu primul episod!”

Smiley, despre Gina Pistol și noul sezon MasterChef care începe în curând la PRO TV: „Ginei îi stă foarte bine la televizor! Abia aștept să văd și eu primul episod!”

Cel mai tare cooking show din lume revine în această toamnă la PRO TV și pe VOYO! Show-ul prezentat de Gina Pistol, care îi va avea ca membrii ai juriului, pe Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu, va avea premiera pe 10 septembrie, de la ora 20:30 și va fi difuzat în fiecare luni și marți.

Și Smiley își reia locul în scaunul de antrenor la Vocea României. Artistul a vorbit recent despre cum se descurcă cei doi soți la filmări, cine are grijă de Josephine, dar și cum a reacționat când a văzut-o pe Gina în teaserul emisiunii MasteChef.

„Stăm cu rândul cu fiica și cumva nu s-au suprapus filmările. Au fost doar două zile în care s-au suprapus. Mă bucur foarte mult că s-au potrivit astrele și că se întâmplă Masterchef în formula aceasta. Mi se pare că Ginei îi stă foarte bine la televizor. Abia aștept să văd și eu primul episod! Din ce a văzut din teaser, Gina arată foarte bine! Sunt foarte bucuros că Gina s-a alăturat familiei PRO TV și sper că toate sezoanele să meargă foarte bine și oamenii să se bucure de prezența lor”, a declarat Smiley pentru CanCan.

​Smiley a mai povestit că el este cel care își răsfață fetița mai mult.

„Eu sunt mai sensibil, mai moale la farmecele ei, Gina e mult mai decisivă. Nu exagerat. Mie nu mi se pare că e un copil răsfățat. Suntem norocoși că e un copil cuminte, călătorim mult cu ea, interacționează cu mulți oameni de toate vârstele ș toate genurile, se dezvoltă foarte frumos și armonios”, a conchis antrenorul de la Vocea României.

​Vocea României, unul dintre cele mai apreciate show-uri ale tuturor timpurilor, revine în această toamnă pe micile ecrane, cu cel de-al 12-lea sezon.

Antrenorii Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu & Theo Rose și Smiley sunt pregătiți să asculte vocile concurenților deja înscriși în concurs, să aleagă cele mai inedite timbre vocale și să le ofere telespectatorilor un spectacol de neuitat!

Show-ul va începe pe data de 13 septembrie și se va difuza în fiecare vineri, de la 20:30.

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni