• PRO TV
  • Mihai Albu, dezvăluiri despre relația cu fiica sa! De câte ori pe lună se întâlnește, de fapt, cu Mikaela: „Foarte puțin! Nu este așa cum visam”

Mihai Albu, dezvăluiri despre relația cu fiica sa! De câte ori pe lună se întâlnește, de fapt, cu Mikaela: „Foarte puțin! Nu este așa cum visam”

Mihai Albu, dezvăluiri despre relația cu fiica sa! De câte ori pe lună se întâlnește, de fapt, cu Mikaela: „Foarte puțin! Nu este așa cum visam”

Nemulțumit de programul pe care îl are stabilit cu fosta soție în ceea ce privește întâlnirile cu fiica sa, Mikaela, Mihai Albu a răbufnit! De câte ori se vede, de fapt, designerul cu singurul său copil

Gallery

​Mihai și Iulia Albu au divorțat în urmă cu mai mulți ani, iar fiica lor, Mikaela, a rămas în grija mamei sale. Creatorul de pantofi a obținut, totuși, un program de vizită pentru a ține legătura cu unicul său copil, însă nu este deloc mulțumit. În cadrul unui interviu pentru cancan.ro, Mihai Albu a dezvăluit câte zile pe lună are voie să se întâlnească cu Mikaela.

S-a numit „tată de duminică”, având în vedere că, potrivit programului stabilit cu fosta soție, poate petrece timpul cu fiica sa doar patru zile pe lună.

„În niciun caz relația cu fiica mea nu este așa cum visam. Aș fi vrut să mă implic mai mult, dar este greu. Când părinții sunt divorțați și domiciliul este la mamă, pierzi mult timp din timpul copilului, rămâi un tată de duminică. Am un program de vizitare de patru zile pe lună, vă dați seama! Foarte puțin. Două weekenduri pe lună.

În vacanță e altceva, dar și vacanța e mică… Și fetița și-ar dori să fie în compania mea. Când există divorț, așa se întâmplă. Acum nu mă mai macină, m-am obișnuit. De obicei, la modul general, mamele obstrucționează, limitează tații să petreacă timp cu copiii. Se întâmplă ceva să nu se respecte programul”, a declarat Mihai Albu pentru sursa menționată mai sus.

Mai mult decât atât, Mihai Albu susține că și fiica sa își exprimă dorința de a petrece mai mult timp cu el, iar acum că a crescut ar trebui să-i fie luată în considerare cerința.

„Deja fiica mea își exprimă dorința să stea cu mine. Acum șapte ani, nu era băgată în seamă când voia la tati. De Paște a stat la mine 4-5 zile, am încercat mereu să le facem un an la mine, un an la mamă”, a mai spus, printre altele, designerul.

Foto: Instagram, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni