• PRO TV
  • Adrian „Elicopter de Luptă” a publicat previzul de exmatriculare pe care l-a primit de la Academia de Poliție! Adevăratul motiv pentru care nu va deveni ofițer

Adrian „Elicopter de Luptă” a publicat previzul de exmatriculare pe care l-a primit de la Academia de Poliție! Adevăratul motiv pentru care nu va deveni ofițer

Adrian „Elicopter de Luptă” a publicat previzul de exmatriculare pe care l-a primit de la Academia de Poliție! Adevăratul motiv pentru care nu va deveni ofițer

Adrian Dumitru, cunoscut de publicul larg sub pseudonimul „Adrian Elicopter de Luptă” a vorbit public despre motivele pentru care a fost exmatriculat de la Academia de Poliție.

Gallery

Adrian Elicopter de Luptă, pe numele său real Adrian Dumitru, este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați infleunceri din România, acesta făcându-se remarcat pe platforma TikTok datorită live-urilor amuzante pe care le susținea încă din perioada pandemiei. Tânărul a reușit să cucerească inimile internauților și a ajuns să fie urmărit de peste 633.000 de oameni pe TikTok și de 324.000 de oameni pe Instagram.

Tânărul care s-a făcut remarcat inclusiv în producția „BuzzHouse The Movie” era student în anul patru la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, însă în urmă cu trei săptămâni a anunțat că a fost exmatriculat.

Aseară, influencerul a postat pe YouTube un videoclip în care a explicat punctual motivele care au dus la pierderea posibilei funcții de ofițer, dar și preavizul de exmatriculare primit de la Academie.

Acesta a povestit cum în timpul filmărilor pentru pelicula „BuzzHouse The Movie” a fost nevoit să își împartă timpul într-un mod cât mai optim pentru a-și îndeplini atât sarcinile de actor, cât și pe cele de student al Academiei de Poliție. Din păcate însă, au fost și zile în care nu a reușit să își ducă la bun sfârșit ambele atribuții, mai concret, nu s-a prezentat la stagiul de practică pe care trebuia să îl susțină. Din cauza absențelor, Adrian a fost sancționat de conducerea Academiei de Poliție, însă nu acesta a fost singurul motiv care se arată în previzul de exmatriculare.

„La data de 10.03.2024, studentul Dumitru Adrian Vasile nu s-a prezentat la sediul unității la data și orele prezentate de comanda Academiei. Pe parcursul perioadei de practică, acesta a absentat nemotivat, în mod repetat de la activitățile specifice practicii de specialitate. În data de 09.01.2024, studentul Dumitru Adrian Vasile a absentat nemotivat de la activitățile de învățământ planificate, iar la unele dintre ele acesta s-a prezentat în ținută civilă și nu în uniformă, încălcând astfel obligația prevăzută la art. 69”, sunt motivele care se arată în decizia exmatriculării.

După ce a fost exmatriculat, Adrian a decis să ofere un răspuns public care să acopere toate motivele care au dus la părăsirea Academiei, dar și să vorbească despre neregulile care se întâmplă în spațiul academic de poliție.

„Noi avem aici trei motive între care există diferență de câteva luni. Mie mi se pare că dacă oferi această sancțiune, de preaviz de exmatriculare, acest student trebuie să aibă niște probleme constante, într-o săptămână, în decurs de câteva zile”, și-a început Adrian răspunsul.

VEZI AICI RĂSPUNSUL COMPLET:

Adrian Elicopter de Luptă, acuzații grave la adresa Academiei de Poliție

Adrian nu doar că a oferit detalii cu privire la exmatricularea sa, ci a vorbit public și despre condițiile precare pe care tinerii studenți de la Academia de Poliție le întâmpină zilnic.

Influencerul a menționat că viitorii polițiști ai țării sunt nevoiți să facă față unor condiții de cazare inadecvate, cu dormitoare supraaglomerate și dotări vechi, care nu corespund nevoilor actuale. Adrian a adăugat că studenții se confruntă zilnic și cu problema mâncării de calitate slabă. El a descris mesele servite în cantină ca fiind monotone, lipsite de nutrienți și preparate necorespunzător, ceea ce afectează nu doar moralul, ci și sănătatea fizică a studenților. 

„După părerea mea, mâncarea nu era comestibilă. Eu nu puteam să mănânc. Nu îmi permiteam să dau comandă de mâncare în fiecare zi, luam ciocolata cea mai ieftină și mâncam două-trei. Condițiile din cameră, mizere! Nu aveai voie să îți aduci sandviș maker pentru că se zicea că dăm foc la Academie. Nu puteam să ne facem sandvișuri acolo, era ilegal. Vorbind despre cursuri, nu învățai absolut nimic, tot ce înveți la Academie este inutil și nu te ajută în ceea ce vei întâmpina pe parcurs, în afară de câteva legi. 

După cum bine deja știți, dacă există o problemă în Academie, nu o să vă bage nimeni în seamă. V-am arătat știrea respectivă, cu fetele care stau 20-30 în cameră. Atunci când a apărut știrea pe internet, s-au sesizat domnii comandanți, au început să caute persoana respectivă care a discutat cu Europol și care, practic, a divulgat informații din interiorul Academiei. Acolo unde stăteau fetele nu era cameră, era o fostă sală de curs de unde s-au scos băncile și s-au băgat paturile, ca la pușcărie. 

Cunosc o poveste din acea perioadă. Două cadre din Academia de Poliție au intrat peste niște fete în cameră, cu toate că nu au dreptul acesta, dacă ești bărbat nu ai voie să intri peste o fată în cameră, mai ales fără să anunți. Acolo misoginia este la ea acasă. Instituția aceasta se definește prin misoginie, deci dacă sunteți viitoare sau actuale studente, să știți ce vă așteaptă. Revenit la poveste, cele două cadre militare au intrat peste fete în cameră și, una dintre aceste persoane le-a spus >”, a povestit Adrian.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS PREAVIZUL DE EXMATRICULARE

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni