• PRO TV
  • Ce mamă frumoasă are Vlăduța Lupă! Artista i-a făcut o urare de zile mari celei care i-a dat viață, de ziua ei: „M-ai crescut frumos...”

Ce mamă frumoasă are Vlăduța Lupă! Artista i-a făcut o urare de zile mari celei care i-a dat viață, de ziua ei: „M-ai crescut frumos...”

Ce mamă frumoasă are Vlăduța Lupă! Artista i-a făcut o urare de zile mari celei care i-a dat viață, de ziua ei: „M-ai crescut frumos...”

Vlăduța Lupău și-a sărbătorit mama! Declarația publică pe care artista i-a făcut-o celei care i-a dat viață.

Gallery

Mama Vlăduței Lupău a împlinit 63 de ani

În urmă cu două zile, Vlăduța Lupău și-a sărbătorit mama, după ce pe 23 august a sărbătorit-o pe Andra, nașa micuțului Isaia.  Mărioara Lupău a împlinit frumoasă vrâstă de 63 de ani. Nici nu i-ai da această vârstă, căci mama artistei arată impecabil. VEZI IMAGINILE CU MAMA VLADUTEI LUPAU IN GALERIA FOTO

Vlăduța Lupău a ținut să îi facă o urare de toată frumusețea celei care i-a dat viață.
Celebra cântăreață de muzică de petrecere îi este extrem de recunoscătoare mamei sale, cu care are o relație specială, și nu ezită să îi spună că o iubește cu fiecare ocazie.

„La mulți ani, mami! M-ai crescut frumos, îți mulțumesc! Am ascultat de tine, acum ar trebui să asculți și tu de mine”, a scris Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Joi, 22 august, Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au botezat fiul, pe mezinul familiei. Micuțul Isaia a avut parte de o petrecere fastuoasă, într-un cadru de poveste. Nașii au fost nimeni alții decât Andra și Cătălin Măruță. Atmosfera a fost întreținută de Leo de la Roșiori, Horia Brenciu și Pepe.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni