• PRO TV
  • Vorbește lumea că ne-am întors din țările calde, iar în România se schimbă vremea! Ce spune meteorologul

Vorbește lumea că ne-am întors din țările calde, iar în România se schimbă vremea! Ce spune meteorologul

Vorbește lumea s-a întors din țările calde - inclusiv la propriu, în condițiile în care Shurubel a fost și în Dubai, unde a stat numai în hotel și în taxi. Erau, la propriu, 50 de grade, dar se simțeau 70 de grade Celsius.

Și în Româniia ne-am confruntat cu temperaturi caniculare, dar, după cum se anunță la Vorbește lume, vremea se schimbă, încet, în toată țara. 

AFLĂ MAI MULTE ÎN VIDEO ATAȘAT 

​Meda Andrei, meteorolog, povestește: 


Mâine ( 27 august n.a ) temperaturile scad, în special în jumătatea de est a țării 34, 35 de grade vor mai fi prin Banat, prin Crișana, de asemenea pe alocuri prin Oltenia și parte din Muntenia; și în București ne vom apropia de 25 de grade mâine, însă totuși 34-35 față de 37-38 cât vom avea azi e foarte bine.(...) pentru ca zilele care vor urma până la sfârșitul lunii să fie cu temperaturi un pic mai apropiate de normal tot spre est, iar spre vest mai ridicate. Și septembrie se anunță un pic mai cald decât normal, însă încet-încet mai scade ziua, crește noaptea, se răcorește peste noapte, însă dacă facem referire la norme, și sepembrie o să fie peste normele climatologice.

Dacă vrem temperaturi mai scăzute în această săptămână, avem, dar, în schimb, apar ploile. Mai multe în jumătatea de est a țării până pe la jumătatea săptămânii, pentru ca după aceea să fie mai multe spre vest, mai puține spre est. Așadar, spre litoral, cine merge, ar putea avea șanse să se îndrepte vremea în weekend-ul care urmează pentru că ploile au tendința să se mute în cealaltă parte a țării.

FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni