• PRO TV
  • S-a acoperit din cap până în picioare, dar tot n-a reușit să scape de paparazzi! Cum arată supermodelul Irina Shayk atunci când nu se află în lumina reflectoarelor

S-a acoperit din cap până în picioare, dar tot n-a reușit să scape de paparazzi! Cum arată supermodelul Irina Shayk atunci când nu se află în lumina reflectoarelor

S-a acoperit din cap până în picioare, dar tot n-a reușit să scape de paparazzi! Cum arată supermodelul Irina Shayk atunci când nu se află în lumina reflectoarelor

Irina Shayk a vrut să se bucure de un prânz liniștit alături de o prietenă, însă paparazzii n-au scăpat-o din ochi. Deși s-a acoperit din cap până în picioare, rusoaica de 38 de ani tot n-a putut trece neobservată.

Gallery

​La câteva luni după ce s-a scris că este din nou singură și disponibilă, Irina Shayk a fost surprinsă de paparazzii pe străzile din New York.

Irina era îmbrăcată în negru de sus până jos, purta gluga pe cap, adidași în picioare și ochelari de soare supradimensionați. Chiar și așa, fotografii au recunoscut-o și au urmărit-o până la restaurantul în care s-a întâlnit cu amică.

Cele două au servit prânzul, iar apoi Irina s-a plimbat pe străduțele din New York. Modelul n-a părut deranjat de prezența blițurilor și chiar le-a zâmbit la un moment dat celor care o fotografiau. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Irina este una dintre cel mai bogate supermodele din lume și muza mai multor designeri celebri. Rusoaica a avut o relație de lungă durată cu Cristiano Ronaldo, de care s-a separat în 2015.

O frumoasă poveste de dragoste a trăit și alături de Bradley Cooper, cel pe care l-a făcut și tătic în martie 2017. Cei doi s-au despărțit, însă au rămas apropiați și împart custodia fetiței lor.

Rusoaica s-a iubit și cu fostul soț al „rivalei de podium” Gisele Bundchen. Irina Shayk și Tom Brady s-ar fi despărțit în urmă cu câteva luni, potrivit presei de peste Ocean.

Foto: Profimedia Images/ Getty Images/ Instagram

 CITEȘTE ȘI:

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni