• PRO TV
  • Câți copii are Bogdan de la Ploiești! Manelistul a recunoscut adevărul în fața publicului său: „Vreau să confirm!”

Câți copii are Bogdan de la Ploiești! Manelistul a recunoscut adevărul în fața publicului său: „Vreau să confirm!”

Câți copii are Bogdan de la Ploiești! Manelistul a recunoscut adevărul în fața publicului său: „Vreau să confirm!”

Bogdan de la Ploiești a făcut un anunț surpriză în cadrul unui spectacol pe care l-a susținut în fața a sute de oameni. Manelistul a spus clar cine este tatăl lui Franco!

Gallery

​Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați maneliști ale zilelor noastre, acesta făcându-se remarcat datorită colaborărilor de succes pe care le-a avut cu Theo Rose, la începuturile carierei sale. Timpul a trecut, artistul a dovedit că are locul său în industria muzicală din România, iar astăzi este iubit de sute de mii de oameni, care îi fredonează versurile atât la petreceri, cât și la concerte. 

Recent, Bogdan de la Ploiești a fost invitat să cânte la un eveniment desfășurat în fața a sute de oameni. Acolo el a venit însoțit de Franco, micuțul care apărea foarte des în videoclipurile manelistului și despre care s-a spus, o lungă perioadă de timp, că ar fi chiar fiul său. 

Într-un moment complet neașteptat, Bogdan de la Ploiești l-a invitat pe scenă pe Franco și a mărturisit că este fiul lui. Ulterior, l-a chemat și pe Tiago, despre care a spus doar că este fratele micuțului:

„Vreau să vă prezint cel mai mare hit al meu. În aceasta seară vreau să vă confirm că Franco e băiatul meu și ca incheiere vreau să vă spun ca Tiago este fratele lui. Vă iubim din toată inima și vă mulțumim din suflet”, a spus Bogdan de la Ploiești publicului său.

@tikinights

Marea surpriza ?

♬ sunet original - tikinights

Cu toate acestea, manelistul nu a menționat cine este mama celor doi copii.

Foto: TikTok, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni