• PRO TV
  • Ed Sheeran și Chris Hemsworth au luat masa la restaurantul unui finalist ”MasterChef”. După concertul de pe Arena Națională, s-au bucurat de preparatele tradiționale: „I-au adus România noastră mai aproape și în farfurie”

Ed Sheeran și Chris Hemsworth au luat masa la restaurantul unui finalist ”MasterChef”. După concertul de pe Arena Națională, s-au bucurat de preparatele tradiționale: „I-au adus România noastră mai aproape și în farfurie”

Ed Sheeran și Chris Hemsworth au luat masa la restaurantul unui finalist ”MasterChef”. După concertul de pe Arena Națională, s-au bucurat de preparatele tradiționale: „I-au adus România noastră mai aproape și în farfurie”

Ed Sheeran a concertat pentru a doua oară în țara noastră, sâmbătă, 24 august, pe Arena Națională, iar surpriza serii a fost reprezentată de prezența pe scenă lui Chris Hemsworth, un bun prieten de-ai artistului.

Gallery

Ed Sheeran și Chris Hemsworth au făcut un spectacol de zile mari, în fața celor peste 70.000 de oameni care, cu siguranță, vor ține minte momentul. După concert, însă, cei doi prieteni i-au făcut o surpriză de zile mari unui fost concurent ”MasterChef”, mergând să ia masa la restaurantul acestuia.

Ed Sheeran și Chris Hemsworth, la restaurantul unui fost concurent ”MasterChef”

După ce au încheiat concertul, Ed Sheeran și Chris Hemsworth au mers la restaurantul lui Alex Petricean, unul dintre finaliștii celebrului concurs culinar. Cei doi au mâncat mai multe preparate tradiționale, fiind menționat faptul că artistul și-a dorit foarte mult să ia masa nu oriunde, ci la restaurantul fostului finalist.

Atât Alex Petricean, cât și întreaga echipă au fost extrem de încântați de dorința artistului britanic și s-au asigurat că îi gătesc cele mai bune preparate, pentru ca experiența să fie la fel de specială și pentru el.

Citește și:

„Acum ceva timp, am primit un mesaj surpinzator, cum ca Ed Sheeran si-ar dori foarte tare sa manance si ca de acolo de departe a aflat de Alex Petricean si nu pleaca din Romania pana nu ajunge la noi si nu incearca ceva gandit de el. Si uite asa, emotionati l-am asteptat sa incante Bucurestiul ca apoi sa il incantam si noi. I-au adus Romania noastra mai aproape si in farfurie. A fost superb si multumim! P.S da e si Chris Hemsworth in poza”, este postarea făcută pe contul de Instagram al localului.

View this post on Instagram

A post shared by NOUA B. A. R. (@noua.b.a.r)

Motivul pentru care Chris HemswoEd Sheeran a câștigat procesulrth a cânta alături de Ed Sheeran

La finalul concertului, Ed Sheeran a postat o filmare, pe contul său de Instagram, în care apare alături de Chris Hemsworth, explicând cum de actorul a ajuns să cânte la tobe, tocmai la concertul său.

Citește și:

​Actorul a început un nou proiect, care are la bază învățarea unui nou instrument. După ce a învățat să cânte la tobe în doar două luni, acesta a decis să vină la concertul pe care Ed Sheeran l-a susținut în România, spre bucuria zecilor de mii de fani.

„În decembrie, Chris m-a sunat și i-a spus că face un documentar despre sănătate cognitivă și despre beneficiile învățării unui instrument nou. A venit să mă viziteze și o să urce pe scenă să cânte la tobe în fața a 70.000 de oameni”, a spus Ed Sheeran.

 

Sursa foto: Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni