• PRO TV
  • Iubita lui Alain Delon, umilită de copiii actorului. De ce i-au interzis să participe la înmormântare: "Ne-am iubit mai bine de 30 ani, ne-au despărțit fără milă"

Iubita lui Alain Delon, umilită de copiii actorului. De ce i-au interzis să participe la înmormântare: "Ne-am iubit mai bine de 30 ani, ne-au despărțit fără milă"

Iubita lui Alain Delon, umilită de copiii actorului. De ce i-au interzis să participe la înmormântare: "Ne-am iubit mai bine de 30 ani, ne-au despărțit fără milă"

Hiromi Rollin, partenera de viață a lui Alain Delon, trece prin momente de coșmar după moartea celebrului actor, iar suferința ei este și mai mare deoarece nu a putut să își ia rămas bun de la marea sa iubire.

Gallery

​Legendarul actor francez a decedat duminică, 18 august, iar ceremonia de înmormântare a avut loc o săptămână mai târziu, în localitatea Douchy.

Tensiunile dintre Hiromi Rollin și familia lui Alain Delon existau încă din timpul vieții actorului. Moștenitorii săi au acuzat-o că ar fi încercat să profite de starea de sănătate fragilă a lui Delon pentru a obține avantaje financiare. Deși instanțele au respins aceste acuzații, relația ei cu Alain Delon a fost brusc întreruptă, iar ea a fost îndepărtată din preajma bărbatului pe care l-a iubit timp de decenii.

Hiromi Rollin, interzisă la funeraliile lui Alain Delon

Hiromi Rollin nu a avut posibilitatea de a-și lua rămas bun de la partenerul său de viață, cu care a împărtășit peste 30 de ani de iubire. Decizia de a o exclude de la înmormântare a fost luată de copiii actorului, care i-au interzis să participe la ceremonie.

„Este o nedreptate. Ne-am iubit mai bine de 30 de ani. Am locuit împreună timp de 17 ani și am fost separată de Alain în mod brutal, fără milă, după ce familia lui a inițiat un proces împotriva mea. Am continuat să păstrăm legătura prin telefon, iar el îmi spunea că se simte singur și mă ruga să vin să-l văd. Din păcate, nu am putut.

Starea lui de sănătate s-a înrăutățit rapid după ce am fost separați. Iar acum, când el nu mai este, nici măcar nu mi se permite să-mi iau adio. Te iubesc, Alain, tu ai fost jumătatea mea”, a declarat Hiromi Rollin, conform publicației franceze Le Figaro.

Foto: Getty 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni