• PRO TV
  • Mama Iuliei, tânăra care a murit după un accident cu ATV-ul, își strigă durerea pe rețelele de socializare! Femeia este sfâșiată de durere după ce fiica ei s-a stins din viață: „Dumnezeu a avut un gând cu tine”

Mama Iuliei, tânăra care a murit după un accident cu ATV-ul, își strigă durerea pe rețelele de socializare! Femeia este sfâșiată de durere după ce fiica ei s-a stins din viață: „Dumnezeu a avut un gând cu tine”

Mama Iuliei, tânăra care a murit după un accident cu ATV-ul, își strigă durerea pe rețelele de socializare! Femeia este sfâșiată de durere după ce fiica ei s-a stins din viață: „Dumnezeu a avut un gând cu tine”

Mama Iuliei este sfâșiată de durere după ce fiica ei în vârstă de doar 21 de ani a murit, după ce a fost victima unui accident de ATV. Femeia a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare.

Gallery

Iulia Cantolariu s-a stins din viață la data de 23 august 2024, după ce la începutul lunii iulie a fost victima unui accident de ATV. Aceasta se afla alături de mai mulți prieteni într-o zonă împădurită din Botoșani, când s-a răsturnat cu autovehiculul. Din păcate, tânăra a rămas prinsă sub greutatea ATV-ului, care i-a distrus complet organele din zona abdominală.

Imediat după accident, fata a ajuns la Spitalul „Dr. C.I. Parhon” din Iași, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Câteva zile mai târziu, iubitul ei a decis ca tânăra să fie transferată la o clinică din Turcia, unde medicii au petrecut aproximativ 10 ore în sala de operații, în speranța că o vor salva pe adolescentă. Din păcate însă, Iulia s-a stins din viață la nici 24 de ore de la intervenția chirurgicală. 

​La doar câteva zile de la deces, familia Iuliei încearcă să își revină din șocul suferit. Mama acesteia, distrusă de durere, a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare, în memoria fiicei sale:

”Iubita și frumoasa mea fiică, te voi iubi necondiționat până la sfârșitul vieții mele. De abia așteptam să fiu soacră mică, să îmi iau nepoții de mână, să îmi văd nepoții crescând, dar Dumnezeu a avut un gând cu tine. Drum lin printre îngeri, fiica mea frumoasă! Mă voi ruga până la sfârșitul vieții mele pentru tine să fii un înger alb cu aripioare. Ești o bucată din mine și îmi este greu cu despărțirea aceasta. Vei fi mereu în sufletul și inima mea. Te iubeam ca lumina ochilor mei. Te alintam de mică ”bot de aur cu lumina cu străveche rădăcină”. Odihnă veșnică frumoasa mea fiică”. Cel mai dureros lucru este să îți pierzi copilul”, a fost mesajul mamei Iuliei.

Luni, 26 august, trupul neînsuflețit al Iuliei va fi repatriat din Turcia. Marți, rudele, prietenii și cei care au cunoscut-o pot merge să-i să-și ia rămas bun de la ea și să îi aducă un ultim omagiu.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni