• PRO TV
  • O actriță celebră a presimțit despărțirea dintre J Lo și Ben Affleck! Cum a încercat să o avertizeze pe artistă: „Vreau să știi că…”

O actriță celebră a presimțit despărțirea dintre J Lo și Ben Affleck! Cum a încercat să o avertizeze pe artistă: „Vreau să știi că…”

O actriță celebră a presimțit despărțirea dintre J Lo și Ben Affleck! Cum a încercat să o avertizeze pe artistă: „Vreau să știi că…”

I-a fost soacră pe marile ecrane, iar în viața de zi cu zi îi este una dintre cele mai bune prietene. Vorbim despre Jennifer Lopez și Jane Fonda, cele două actrițe care s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „Soacra mea este o scorpie”.

Gallery

​Recent, Jennifer Lopez a intentat divorț de Ben Affleck, după luni de speculații privind o separare. Jennifer Lopez a depus cerere de divorț după o relație care s-a întins pe două decenii, două logodne și două nunți.

Speculațiile cu privire la faptul că „Bennifer” se confruntă cu o perioadă dificilă în relația lor au ținut prima pagină a ziarelor în ultimele luni. Jane Fonda, bună prietenă cu J Lo, a încercat s-o avertizeze pe artistă când aceasta a reluat legătura cu Ben Affleck.

Se pare că starul în vârstă de 86 de ani și-a exprimat în trecut „îngrijorarea” cu privire la împăcarea dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck.

Ce i-a spus Jane Fonda lui Jennifer Lopez

Jane Fonda a avut o conversație sinceră cu Jennifer în documentarul „The Greatest Love Story Never Told”. În documentarul care se învârte în jurul poveștii de dragoste dintre Ben și J Lo, apare și un fragment în care cele două actrițe poartă o conversație la telefon.

Jane îi spune lui Jennifer: „Vreau să știi că - nu știu pe deplin de ce - dar simt că am investit în relația dintre tine și Ben și chiar îmi doresc foarte mult ca relația asta să funcționeze. Cu toate acestea, iată îngrijorarea mea: Nu știu, parcă ai încerca să demonstrezi ceva în loc să trăiești”.

„Parcă fiecare fotografie cu voi e despre cum vă sărutați, cum vă îmbrățișați”, a adăugat Jane Fonda.

Surprinsă, Jennifer i-a răspuns, potrivit Variety: „Suntem doar noi, trăindu-ne viața”.

​Între timp, documentarul cu Ben și J Lo se bucură de numeroase vizualizări. Luminate a raportat că, în 24 de ore de la anunțul divoruțului, audiența documentarului a crescut vertiginos cu 3000%.

Fotografii: Getty Images

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni