• PRO TV
  • Când va avea loc nunta Anisiei Gafton cu logodnicul ei, Serghei. Comedianta a oferit primele detalii despre marele eveniment: „Am găsit o locație...”

Când va avea loc nunta Anisiei Gafton cu logodnicul ei, Serghei. Comedianta a oferit primele detalii despre marele eveniment: „Am găsit o locație...”

Când va avea loc nunta Anisiei Gafton cu logodnicul ei, Serghei. Comedianta a oferit primele detalii despre marele eveniment: „Am găsit o locație...”

Anisia Gafton a fost cerută în căsătorie în urmă cu câteva luni, în timp ce se afla în vacanță în Grecia. Acum, vedeta a făcut primele declarații despre nuntă.

Gallery

​Când se căsătorește Anisia Gafton

Într-un interviu pentru viva.ro, Anisia Gafton a dezvăluit cum a decurs cererea în căsătorie, care a avut loc în urmă cu câteva luni, în Grecia.

Iubitul ei, Serghei, a pregătit momentul ca la carte.

„Cererea în căsătorie a fost așa: s-a dispus de un inel… Se pune băiatul în genunchi și scoate un inel cu diamant -de preferat din acela cât mai mare- să le arăți la fete 'că se vede și din tramvai'. Rețeta asta este! Se adaugă multe emoții și trebuie să se filmeze, că altfel nu se poate. Așa am făcut...Nu mă așteptam. Și cel mai fain e când nu e aștepți. Eu chiar nu m-am așteptat. Eu credeam că omul acesta are probleme psihice înainte de acest moment, pentru că era foarte ciudat. Dar el avea emoții, nu știa unde să mă ceară. Ne aflam în Grecia și s-a pus pe un muntișor… și acolo voia să mă ceară numai că era plin de turiști și nu reușea. Noi trebuia să filmăm ceva, eu am văzut că se tot strâmba, tot pufnea și l-am tot întrebat ce are. Eu nu mai înțelegeam nimic. După care a găsit un drumuleț pe munte care nu era așa la vedere pentru turiști și acolo m-a cerut, în final”, a spus Anisia despre momentul în care a fost cerută în căsătorie.

Cât despre nuntă, Anisia Gafton a dezvăluit că au stabilit când va avea loc marele eveniment din viața lor, ba chiar s-au gândit și la o locație.

„Da, o să facem prin vară, la anul, nunta. În vară, sigur. Am găsit o locație care se apropie de ceea ce ne dorim, dar mai căutăm...Noi ne dorim în afara Bucureștiului să fie locația unde facem nunta, mai exact undeva în pădure, nu chiar în Capitală, ci undeva la aer liber. Dar mai căutăm”, a mai spus comedianta pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni