• PRO TV
  • Antonia, tot adevărul despre relația cu fostul soț, Vincenzo Castellano! Cum se înțeleg cei doi în privința fiicei lor, Maya: „Am suferit mult”

Antonia, tot adevărul despre relația cu fostul soț, Vincenzo Castellano! Cum se înțeleg cei doi în privința fiicei lor, Maya: „Am suferit mult”

Antonia, tot adevărul despre relația cu fostul soț, Vincenzo Castellano! Cum se înțeleg cei doi în privința fiicei lor, Maya: „Am suferit mult”

Fiica Antoniei și a lui Vincenzo Castellano, Maya, locuiește în Italia, însă chiar și așa cântăreața a făcut tot posibilul pentru a-i fi, mereu, aproape. Iată cum se înțelege, de fapt, partenera lui Alex Velea cu fostul său soț în ceea ce privește creșterea copilului lor!

Gallery

​Antonia și Vincenzo Castellano au divorțat în urmă cu 10 ani, iar fiica lor, Maya, a rămas să locuiască în Italia. Distanța i-a adus multă suferință cântăreței, însă timpul a făcut ca toate lucrurile să se așeze la locul lor. Chiar dacă era departe, artista a avut grijă să-i ofere copilei toată atenția și tot sprijinul de care avea nevoie, iar relația lor este, astăzi, una extraordinară.

În cadrul unui interviu pentru viva.ro, Antonia a dezvăluit că, de-a lungul anilor, a reușit să construiască o relație bună cu Vincenzo Castellano, totul de dragul singurului copil pe care îl au împreună.

„A fost o situație delicată, am suferit mult din cauza distanței, dar nu m-a oprit să fiu aproape de ea, să vorbim constant, să ne vedem, să o vizitez în Italia, să mergem în vacanțe, iar acum și ea vine în România.

Am vrut în tot acest timp să mă simtă aproape, să nu fie un impediment distanța. Ce este super important este că eu și Vincenzo avem o relație foarte bună, ceea ce ajută enorm și mă bucur”, a declarat Antonia pentru sursa menționată mai sus.

Maya Rosario Castellano s-a născut pe 28 august 2010, la un an de la căsătoria Antoniei și Vincenzo. Acum este o adolescentă în toată firea, se înțelege de minune cu frații săi, Dominic și Akim, și are parte de toată susținerea părinților.

„Cum spuneam, fiecare vârstă are provocările ei și am dorit mereu, în fiecare etapă a vieții ei, să îi fiu aproape, să discutăm deschis despre orice o preocupă, să știe că are în mine o prietenă, pe lângă o mamă. Un adult care o poate susține emoțional, dar și cu un sfat, cu tot sprijinul de care are nevoie.

Eu îmi doresc să fie o adolescentă echilibrată, să se bucure și de timpul liber, de prieteni, de activități, dar să se și concentreze pe școală. Nu pot spune că am temeri atât de mari, câtă vreme Maya comunică mereu cu mine și cu tatăl ei și vede în noi persoanele către care să vină când are orice fel de situație. Vincenzo și cu mine comunicăm des, ne sfătuim despre tot ce presupune creșterea și educația Mayei”, a mai spus Antonia, potrivit sursei amintite anterior.

Foto; Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni