• PRO TV
  • Gina Chirilă și Bogdan Vlădău, surprinși din nou împreună, la nici o lună de când au anunțat că divorțează. Ipostaza neașteptată în care au fost văzuți cei doi

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău, surprinși din nou împreună, la nici o lună de când au anunțat că divorțează. Ipostaza neașteptată în care au fost văzuți cei doi

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău, surprinși din nou împreună, la nici o lună de când au anunțat că divorțează. Ipostaza neașteptată în care au fost văzuți cei doi

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au fost surprinși într-o ipostază care i-a uimit pe cei care îi urmăresc, dar care a demonstrat că pun pe primul loc binele fetiței pe care o au împreună.

Gallery

Recent, Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au anunțat că divorțează, punând, astfel, punct unei relații care a durat 11 ani. Cu toate acestea, deoarece au un copil împreună, cei doi sunt nevoiți să comunice, pentru ca micuța să treacă mult mai ușor peste ceea ce se întâmplă și pentru a se bucura de o copilărie normală.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău petrec timp împreună cu fiica lor

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă sunt destul de discreți în ceea ce privește separarea prin care trec, însă artistul a făcut, în ultima vreme, mai multe postări cu subînțeles. Printre ele, s-au strecurat și câteva postări cu fiica lui și a Ginei Chirilă.

Chiar dacă nu mai locuiește cu cea mică, actorul nu a uitat de îndatoririle de părinte pe care le are și petrece extrem de mult timp cu ea, împărtășind imagini adorabile cu momentele tată-fiică.

Citește și:

​Recent, însă, le-a oferit celor care îl urmăresc o surpriză de proporții, când s-a filmat alături de Gina Chirilă și de fiica lor. Modelul și fostul soț nu s-au împăcat, dar își țin promisiunea și își pun fiica pe primul loc, petrecând timp și cu ea, în formulă completă.

Bogdan Vlădău, acuzat pentru a doua oară de infidelitate

Cu doar câteva săptămâni înainte de a anunța că nu mai formează un cuplu, Gina Chirilă a șters toate pozele cu Bogdan Vlădău, lucru ce a i-a determinat pe fanii acestora să creadă că se despart.

Deși anunțul nu fusese încă făcut, fanii modelului l-au acuzat pe Bogdan Vlădău de infidelitate, fiind convinși că acesta este motivul pentru care căsnicia lor a ajuns la final.

Citește și:

​În trecut, în cadrul unui podcast la care a fost invitată alături de tatăl fiicei sale, Gina Chirilă a recunoscut că a trecut peste infidelitatea acestuia, găsind puterea pentru a-i mai da încă o șansă.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni