• PRO TV
  • Beyonce de România s-a căsătorit! Cum se înțelege actualul soț cu fiica pe care Mădălina o are cu Nicolae Guță

Beyonce de România s-a căsătorit! Cum se înțelege actualul soț cu fiica pe care Mădălina o are cu Nicolae Guță

Beyonce de România s-a căsătorit! Cum se înțelege actualul soț cu fiica pe care Mădălina o are cu Nicolae Guță

Nicolae Guță este de domeniul trecutului pentru Mădălina Dumitru. Supranumită Beyonce de România, tânăra a avut o relație tumultuoasă cu celebrul manelist. Cei doi au împreună o fetiță.

Gallery

Beyonce de România și-a refăcut viața. Recent, Mădălina Dumitru s-a căsătorit civil. În fotografiile de la starea civilă apare și fiica tinerei din relația cu Nicolae Guță.

Prin ce a trecut Beyonce de România în relația cu actualul soț

Mădălina Dumitru, supranumită Beyonce de România, este femeia care i-a dăruit cel de-al 10 copil lui Nicolae Guță. Relația lor s-a încheiat în urmă cu mai mulți ani.

Se pare că fosta iubită a manelistului și-a refăcut viața lângă un alt bărbat, însă, din spusele lui, nu totul a fost roz în relația lor, bărbatul declarându-se fiind destul de gelos.

Beyonce de România ar fi lăsat neplăcerile deoparte și s-a decis să facă pasul cel mare alături de Alin. Cei doi s-au căsătorit civil. VEZI FOTOGRAFIILE DE LA STAREA CIVILĂ ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

„O să te iubesc mereu, indiferent de situație pentru că tu ai fost lângă mine când nimeni nu a fost... Te voi iubi mereu pentru că ești o persoană minunată care mă iubește așa cum sunt eu... cu bune și cu rele, cu toate nebuniile pe care le fac și cu toate crizele mele de gelozie, tu ai rămas mereu lângă mine... Mereu vei rămâne dovada mea de iubire. Te iubesc”, a scris Alin, soțul Mădălinei, pe TikTok.

Cum se înțelege soțul lui Beyonce de România cu fiica pe care o are din relația cu Nicolae Guță?

Anais, fiica lui Nicolae Guță, a rămas în grija mamei, după despărțirea de manelist. Artistul s-a angajat să îi plătească pensie alimentară, însă nu este implicat activ în creșterea fetiței. În schimb, actualul soț a lui Beyonce pare mult mai implicat în viața lui Anais.

Bărbatul postează pe rețelele de socializare destul de des fotografii cu Mădălina și Anais, iar internauții au constatat că se comportă ca o familie.

Sursă foto: Instagram/Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni