• PRO TV
  • Iubitul Iuliei, tânăra de 21 de ani care a murit într-un accident cumplit de ATV, gest sfâșietor! Ce a făcut bărbatul cu doar câteva ore înainte ca iubita lui să se stingă din viață: „Te voi iubi mereu”

Iubitul Iuliei, tânăra de 21 de ani care a murit într-un accident cumplit de ATV, gest sfâșietor! Ce a făcut bărbatul cu doar câteva ore înainte ca iubita lui să se stingă din viață: „Te voi iubi mereu”

Iubitul Iuliei, tânăra de 21 de ani care a murit într-un accident cumplit de ATV, gest sfâșietor! Ce a făcut bărbatul cu doar câteva ore înainte ca iubita lui să se stingă din viață: „Te voi iubi mereu”

Iubitul Iuliei, Tudor, a făcut un gest de-a dreptul sfâșietor, cu doar câteva ore înainte ca partenera lui de viață să se stingă pe patul de spital, după ce a fost implicată într-un accident cumplit de ATV.

Gallery

​Iulia Cantolariu este tânăra studentă în vârstă de doar 21 de ani care la data de 6 iulie 2024 a fost implicată într-un accident grav într-o zonă împădurită din Botoșani. Aceasta se afla pe ATV alături de iubitul ei când, la un moment dat, s-a răsturnat și a aterizat într-o râpă. Din păcate, fata a fost prinsă sub greutatea autovehiculului și a suferit mai multe răni în zona abdominală, dar și o hemoragie internă. 

Imediat după accident prietenii tinerei, care se aflau pe alte ATV-uri, au sunat de urgență la 112 pentru a cere ajutorul medicilor. 

„A fost un apel pentru o persoană de sex feminin, victimă a unui accident de ATV. La faţa locului a fost dirijat echipajul SMURD cu medic”, a precizat atunci medicul primar Cristian Simionescu, coordonator al dispeceratului SJA-SMURD.

Iulia a fost transportată de urgență cu elicopterul la Spitalul „Dr C.I. Parhon” din Iași, acolo unde medicii au băgat-o direct în sala de operații. După câteva ore, tânăra a intrat în comă, iar în acel moment iubitul ei a decis ca tânăra să fie transferată la o clinică din Turcia, pentru a primi cele mai bune îngrijiri medicale. 

Ajunsă în Turcia, Iulia a fost din nou operată. La doar 24 de ore de la intervenția chirurgicală, tânăra de 21 de ani a decedat. 

Gestul sfâșietor făcut de iubitul Iuliei, cu doar câteva ore înainte ca fata să moară

Tudor a fost alături de Iulia până în ultima clipă. Bărbatul a făcut tot ce i-a stat în putință pentru ca partenera sa de viață să se însănătoșească și a sperat că în Turcia medicii o vor salva. Din păcate însă, lucrurile au stat cu totul diferit. 

Înainte ca Iulia să moară, Tudor a decis să facă pentru ea un gest care a impresionat o țară întreagă. Bărbatul și-a tatuat pe braț ochii iubitei sale. 

Imediat după deces, acesta a postat pe Facebook o fotografie cu iubita sa, alături de care a scris și mesajul: „Te voi iubi, puiul meu”.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni