• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 26 august – 1 septembrie 2024. Gemenii singuri pot intra într-o relație nouă, Racii au parte de propuneri tentante la job, care implică însă responsabilități mai mari

Horoscop săptămâna 26 august – 1 septembrie 2024. Gemenii singuri pot intra într-o relație nouă, Racii au parte de propuneri tentante la job, care implică însă responsabilități mai mari

Horoscop săptămâna 26 august – 1 septembrie 2024. Gemenii singuri pot intra într-o relație nouă, Racii au parte de propuneri tentante la job, care implică însă responsabilități mai mari

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 26 august - 1 septembrie 2024.

Horoscop Berbec săptămâna 26 august – 1 septembrie 2024

Dragoste- Cu Mercur revenit în mișcare directă, din 28 august, pe sfera iubirii și aventurilor romantice, poți relua dialoguri cu partenerul de cuplu, să clarifici anumite chestiuni, care s-au precipitat în ultimele săptămâni. A doua zi, pe 29 august, Venus, planeta iubirii, ajunge în zodia Balanță, pe sectorul relațiilor și îmbunătățește lucrurile în sfera sentimentală, aduce armonie și înțelegere.

Bani – Pe 1 septembrie, Uranus, planeta imprevizibilului, își începe mișcarea retrogradă prin casa banilor și urmează o perioadă de câteva luni, până la finalul lunii ianuarie 2025, când va fi nevoie să-ți organizezi situația financiară.

Muncă- În prima parte a săptămânii te preocupă sarcinile de serviciu și reusești să faci față unui volum mare de muncă. Atenție, că Venus, micul benefic, pleacă din casa muncii și lucrurile nu se vor mai desfășura așa ușor sau să găsești soluții și rezolvări rapide. Continuă să menții relații armonioase cu cei cu care lucrezi!

 

Horoscop Taur săptămâna 26 august – 1 septembrie 2024

Dragoste- Cu Mercur revenit în mișcare directă, din 28 august, prin sfera vieții de familie, vei putea să reiei niște dialoguri și să stabilești strategii pe termen lung.

Bani – În prima parte a săptămânii, te preocupă situația financiară, să intri în posesia unor sume de bani sau să pregătești un plan de investiții pentru casă.

Muncă- Veste bună în planul muncii și activităților profesionale, pentru că în 29 august, Venus, guvernatoarea ta, operează în favoarea ta în tot ce ține de muncă și responsabilități. Relațiile cu colegii se îmbunătățesc și reușești mult mai ușor să-ți desfășori activitatea.

Pe 1 septembrie, Uranus, guvernatorul casei carierei, îți începe mișcarea retrogradă prin casa personalității, și până la finalul lunii ianuarie 2025, vei face niște schimbări în planul profesional.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 26 august – 1 septembrie 2024

Dragoste- Atenție, în prima parte a săptămânii, la o situație din sfera sentimentală, care-ți poate aduce dezamăgiri pe fondul unor informații pe care nu le verifici și le iei de bune! Vestea bună este că pe 29 august, Venus, planeta iubirii, intră în Balanță, în zodia de domiciliu, și va aduce o îmbunătățire a situației în sfera sentimentală. Cei singuri pot intra într-o relație nouă.

Ultimul aspect al săptămânii este intrarea lui Uranus în mișcare retrogradă, din 1 septembrie, în sectorul subconștientului și izolării, semn că urmează o perioadă de câteva luni, până la finalul lunii ianuarie 2025, când principiile și credințele tale intră într-un proces de reevaluare.

Bani – În partea a doua a săptămânii, apar oportunități financiare, dar și cheltuieli, așa că se cere prudență, pentru că vei avea tendința să arunci cu banii.

Muncă- Mercur, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă, din 28 august, prin casa comunicării și învățării, pe care a răscolit-o și adus destul de multe frământări, vești și informații, care au dat peste cap fluxul sarcinilor de muncă.

 

Horoscop Rac săptămâna 26 august – 1 septembrie 2024

Dragoste- Trecutul revine peste tine la începutul săptămânii și ai nevoie de reechilibrare pentru a procesa emoțiile și sentimentele pe care le experimentezi. Lucrurile se îndreptă și-ți revii, în partea a doua a săptămânii, când Venus, micul benefic, pe 29 august, intră în casa vieții de familie și aduce armonie, susținere din partea familiei și preocupări pentru reamenajarea spațiului.

Bani – Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, din 28 august, prin sectorul banilor, după o perioadă în care ai reevaluat situația financiară și ai încercat să faci niște investiții, dar nu s-au legat lucrurile. Acum reiei dialoguri și gășești răspunsuri sau soluții mult mai ușor.

Muncă- În prima parte a săptămânii, s-ar putea să ai susținere de la cineva de la serviciu într-un proiect important pentru tine. La finalul săptămânii, pe 1 septembrie, Uranus intră în mișcare retrogradă, pe casa prietenilor și proiectelor profesionale de viitor. Până la finalul lunii ianuarie 2025 urmează o perioadă de revizuiri a proiectelor în care ești implicat. Posibil să ți se facă propuneri tentante, pe care va fi nevoie să le analizezi, fiindcă presupun responsabilități mari.

Horoscop Leu săptămâna 26 august – 1 septembrie 2024

Dragoste- Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, din 28 august, prin zodia ta, pe care a răscolit-o și a adus emoții, trăiri, amintiri din trecut. Mai mult de atât, ți-a răscolit planurile și deziile. Acum este momentul să le reiei și să decizii ce faci pe viitor.

Bani – Marți se dinamizează axa financiară și este nevoie să ai grijă cum gestionezi banii, pentru că există și risc de pierderi sau decizii greșite.

Muncă- Sectorul comunicării primește tranzitul lui Venus, micul benefic, din 29 august, semn că lucrurile se pot îmbunătăți în interacțiunile tale de orice natură. Înveți și comunici mai ușor, poți susține interviuri sau să participi la diferite cursuri pentru că ai mai mare capacitate de concentrare și învățare.

Uranus, planeta imprevizibilului, intră în mișcare retrogradă, din 1 septembrie, prin casa carierei, semn că până la finalul lunii ianuarie 2025 toate activitățile și proiectele tale intră într-un proces de revizuire. Nu este exclusă decizia de a schimba direcția profesională.

Horoscop Fecioara săptămâna 26 august – 1 septembrie 2024

Dragoste- Mercur, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă, din 28 august, după o perioadă în care ți-a răscolit universul interior și ai reevaluat situația în sfera sentimentală. Dacă ai reușit să te eliberezi de un bagaj emoțional care nu te lăsa să mergi înainte, acum este momentul să privești înainte. Uranus îi trimite niște raze benefice lui Venus, planeta iubirii, semn că te poți aștepta la surprize plăcute și neașteptate în dragoste.

Bani – Venus, micul benefic, începe să traverseze casa banilor, din 29 august și aduce sume suplimentare de bani, cadouri sau beneficii financiare. Posibil, de asemenea, să cheltui mai mult, să faci diverse achiziții pentru tine, să-ți schimbi look-ul sau garderoba.

Muncă- Cu Uranus în mișcare retrogradă, din 1 septembrie, prin casa schimburilor și experiențelor profesionale, studiilor și cunoașterii, urmează o perioadă, până la finalul lunii ianuarie 2025, în care s-ar putea să începi o revizuire a direcției profesionale.

 

Horoscop Balanță săptămâna 26 august – 1 septembrie 2024

 

Dragoste- Veste bună pentru tine, pentru că Venus, guvernatoarea ta, intră în Balanță, din 29 august și-ți schimbă starea. Ai mai multă încredere în tine, dispoziție de flirt și cuceriri, farmec și ești deschis unei relații, dacă ești singur. Dacă faci parte dintr-un cuplu, îi acorzi mai multă atenție partenerului.

Bani – La finalul săptămânii, pe 1 septembrie, Uranus intră în mișcare retrogradă prin casa intereselor financiare, a banilor proveniți de la partener sau din alte surse. Până la finalul lunii ianuarie 2025 urmează o perioadă de revizuiri a situației financiare, de intrare în posesia unor bunuri.

Muncă- Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, din 28 august, prin sectorul planurilor și proiectelor de viitor, semn că acum poți relua niște dialoguri, să începi o activitate nouă. Se clarifică anumite chestiuni care au fost încurcate, dar care au dus într-o direcție diferită, mult mai bună.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 26 august – 1 septembrie 2024

 

Dragoste – Venus, guvernatoarea casei relațiilor, ajunge în sectorul subconștientului, vieții interioare și trecutului, din 29 august, și te invită la introspecție și analiză. Posibil să nu știi momentan ce-ți dorești, să-ți revină în minte acțiuni și situații din trecut. Folosește-te de acest tranzit astral pentru a-ți pune ordine în viața personală!

La finalul săptămânii, pe 1 septembrie, Uranus intră în mișcare retrogradă pe casa relațiilor și urmează o perioadă de câteva luni de revizuiri și reevaluări a planului relațional. Ai timp până la finalul lunii ianuarie 2024 să analizezi situația în cuplu.

Bani – În prima parte a săptămânii, inițiezi niște dialoguri cu partenerul legate de administrarea unor bani sau bunuri, investiții, discuții legate de intrarea în posesia unor moșteniri, a unor sume pe care este nevoie să le administrați împreună sau să le împărțiți.

Muncă- Odată cu revenirea lui Mercur la mișcare directă, din 28 august, prin casa carierei, poți relua niște dialoguri sau negocieri, să dai un răspuns legat de o propunere a șefilor.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 26 august – 1 septembrie 2024

 

Dragoste- Mercur, guvernatorul casei relațiilor, revine la mișcarea directă, din 28 august, și lucrurile par să reintre în normal în relația de cuplu, unde au fost spune mai multe în ultimele săptămâni. Poate nu ai reușit total să rezolvi o situație tensionată în cuplu, dar măcar ai spus lucrurilor pe nume și acum aștepți să vezi încotro se îndreaptă relația.

Dacă ești singur, din 29 august, Venus, planeta iubirii, începe să traverseze casa prietenilor, grupurilor și vieții sociale și ai putea să întâlnești pe cineva brusc și neașteptat.

Bani – În partea a doua a săptămânii este posibil să ai niște cheltuieli, să fie nevoie să plătești o taxă, un impozit, să împrumuți sau să ajuți pe cineva din familie cu o sumă de bani.

Muncă- Marți este posibil să-ți vină niște idei de cum să reorganizezi activitatea la locul de muncă. Ai nevoie de mai multă ordine în viața profesională, pentru a putea să o delimitezi de cea personală.

Pe 1 septembrie, Uranus, în tranzit prin casa muncii, își începe mișcarea retrogradă, și până la finalul lunii ianuarie 2024 răscolește activitatea la locul de muncă, cu scopul să faci niște schimbări majore.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 26 august – 1 septembrie 2024

 

Dragoste- Uranus, planeta imprevizibilului, intră în mișcare retrogradă, din 1 septembrie, prin casa iubirii și aventurilor romantice, unde, până la finalul lunii ianuarie te invită la revizuirea sentimentelor și planurilor în sfera sentimentală.

Bani – Mercur revine la mișcarea directă, din 28 august, prin sectorul intereselor financiare. Acum poți relua dialoguri privind banii, negocieri, să clarifici anumite chestiuni, pentru că nu mai există riscul să te răzgândești.

Muncă- Cu Venus, micul benefic, în tranzit prin casa carierei, din 29 august, beneficiezi de oportunități și șanse să preiei o funcție, un proiect, să ți se facă propuneri și oferte. Ai susținerea superiorilor în tot ce întreprinzi și a unor persoane cu autoritate, care decid că este momentul să avansezi din punct de vedere profesional.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 26 august – 1 septembrie 2024

 

Dragoste- Mercur, planeta comunicării, revine din 28 august la mișcarea directă prin sfera relațiilor și căsătoriei, unde a răscolit și ajutat la clarificarea unor chestiuni de natură relațională. Dacă ai reușit să spui lucrurilor pe nume, acum lucrurile pot reintra în normal.

Pe 1 septembrie, Uranus, guvernatorul tău, intră în mișcare retrogradă prin sfera vieții de familie și până la finalul lunii ianuarie 2025 te invită la revizuirea planurilor familiale, locative, privind administrarea unor bunuri.

Bani – La finalul săptămânii este posibil să apară unele cheltuieli neașteptate, așa că ai grijă cum gestionezi bugetul!

Muncă- Sectorul muncii este activat în partea a doua a săptămânii și este posibil ca volumul de muncă să crească, să apară provocări, dar peste care vei trece ușor pentru că ai idei originale și ieși repede dintr-o încurcătură.

Pe 29 august, Venus, micul benefic, ajunge pe casa perfecționării profesionale și este posibil să te ajute în susținerea unui examen, proiect, să înveți mai ușor dacă decizi să începi niște cursuri.

 

Horoscop Pești săptămâna 26 august – 1 septembrie 2024

 

Dragoste- Venus, micul benefic, intră pe casa relațiilor intime, din 29 august, și aduce reconectare cu partenerul și o perioadă în care pui preț pe pasiune și apropiere profundă.

Bani – În partea a doua a săptămânii, s-ar putea să apară oportunități de suplimentare a veniturilor, venite de la familie sau partener, dar și dintr-o activitate nouă profesională, pe care o desfășori în paralel cu serviciul.

Muncă- Mercur revine la mișcarea directă, din 28 august, prin casa muncii, unde a răscolit activitățile, sarcinile și relațiile cu colegii. Ai spus lucrurilor pe nume, ai revizuit activități cu scopul să îmbunătățești fluxul și acum vei vedea mai clar o situație.

Uranus își începe mișcarea retrogradă din 1 septembrie prin casa comunicării, învățării și acumulării de cunoștințe și îți dă ocazia să-ți revizuiești modalitatea de interacționare cu ceilalți, să faci niște schimbări și-n gândire.

 

 

 

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni