• PRO TV
  • Pescobar a lăsat bacșiș un teanc de bani, după ce s-a ospătat din peste zece feluri de mâncare. Ospătăriței nu i-a venit să creadă când a văzut suma: „Merită oamenii ăștia”

Pescobar a lăsat bacșiș un teanc de bani, după ce s-a ospătat din peste zece feluri de mâncare. Ospătăriței nu i-a venit să creadă când a văzut suma: „Merită oamenii ăștia”

Pescobar a lăsat bacșiș un teanc de bani, după ce s-a ospătat din peste zece feluri de mâncare. Ospătăriței nu i-a venit să creadă când a văzut suma: „Merită oamenii ăștia”

Pescobar iubește mâncarea, dar nu doar fructele de mare și preparatele fine, ci și pe cele tradiționale. Zilele trecute, controversatul afacerist a mers la un restaurant cu specific românesc și, impresionat de mâncare, a lăsat un bacșiș generos.

Gallery

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Pescobar nu se uită la bani atunci când vine vorba de ceea ce își dorește și nu ezită să scoată teancuri din buzunar, de fiecare dată când ceva este pe placul lui.

Pescobar a lăsat un bacșiș uriaș la un restaurant românesc

Aflat pe drum, Pescobar a oprit la un restaurant, în apropierea orașului Roman, unde a comandat mai multe feluri de mâncare. Cele trei aperitive, ciorba, cele cinci feluri de mâncare și cele trei deserturi au fost atât de mult pe gustul lui, încât, a băgat mâna în buzunar și a lăsat un bacșiș uriaș.

Controversatul milionar a le-a oferit ospătarilor și bucătarului 1.300 de lei, fără să clipească. Suma, însă, nu a fost aleasă întâmplător, mărturisind că a lăsat 13 bancnote a câte 100 de lei, deoarece 13 este numărul său norocos.

Citește și:

„Este atât de simplu când păstrezi datinile. Noi ne identificăm cu datinile, așa se creează frumosul, atunci iese sensibilitatea românilor la suprafață. Asta este moștenire ceea ce avem noi aici (n.r. ciorba de urzici). Pentru bucatele acestea minunate, pentru toate bucătăria -un gest simbolic pentru personal. 13 este cifra mea norocoasă. Merită oamenii ăștia să mai fie «loviți» din când în când cu o surpriză de acest fel”, a spus Pescobar, în filmarea pe care a postat-o pe rețelele de socializare.

Pescobar a spart zeci de mii de euro, în Ibiza, în doar o zi

În urmă cu mai multe săptămâni, Pescobar a plecat în vacanță, în Ibiza. Așa cum era de așteptat a ales localurile cele mai extravagante, dar nota de plată a fost pe măsură. Acesta nu a spus cât a cheltuit în total, dar a precizat că doar o zi de distracție, în care și-a făcut toate poftele, l-a costat 65.000 de euro.

Citește și:

pescobar

„Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, dar pentru voi fac toate astea! În viața mea n-am plătit cât trebuie să plătesc acum. 65.000 de euro! Aia e! Atât s-a putut!”, a spus acesta, pe TikTok.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni