• PRO TV
  • „Doamne ferește!” Imaginea cu Ema Uta care a aprins imaginația fanilor! Cum și-a făcut apariția într-un club din Grecia

„Doamne ferește!” Imaginea cu Ema Uta care a aprins imaginația fanilor! Cum și-a făcut apariția într-un club din Grecia

„Doamne ferește!” Imaginea cu Ema Uta care a aprins imaginația fanilor! Cum și-a făcut apariția într-un club din Grecia

Ema Uta atrage privirile oriunde își face apariția! De data aceasta, vedeta a vrut să fie sigură că este cea mai admirată femeie la o petrecere pe tărâm grecesc.

Make-up artist de profesie, Ema pare că duce o viață de vis, cu vacanțe nesfârșite. De data asta, vedeta petrece pe o insulă din Grecia, cel mai probabil Mykonos, însă deocamdată nu a dezvăluit locația.
Ema și-a făcut apariția la un party într-o ținută incendiară, care a făcut senzație și pe Instagram. În club ne putem doar imagina cum au reacționat cei care au văzut-o!

Gallery

Ema și-a etalat corpul perfect, intens lucrat la sală, într-un outfit auriu, care i-a lăsat abdomenul sculptat la vedere.
„Doamne ferește!”
„Ești fiica lui Zeus!”
„Dumnezeu e femeie!”
„Picioarele tale sunt incredibile!”
„Amazoană superbă!”
„Divină!”, au comentat fanii.

Dacă până acum era însoțită în toate vacanțele de Alex Bodi, fostul ei iubit, acum Ema este în compania unei prietene, după cum s-a observat într-o postare de pe Instastory.

Ema l-ar fi înlocuit pe Bodi cu Andrei Barbu, un dezvoltator imobiliar de succes, cel despre care se spunea că a pus ochii pe make-up artistă încă de la finalul anului trecut.
Conform Spynews, cei doi ar avea o relație de mai puțin de o lună, însă sunt puși pe distracție și vor să se cunoască mai bine. Aceștia au ajuns, la finalul anului trecut, în atenția presei, după ce au fost surprinși sărutându-se, într-un club din București.

Cei doi au frecventat doar localurile de lux, unde șampaniile scumpe și preparatele fine „au curs” fără încetare. Întreaga escapadă l-ar fi costat pe Andrei Barbu nu mai mult, nu mai puțin de 20.000 de euro, însă banii nu au fost o problemă, ci a contat doar ca noua lui iubită să se simtă bine.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni