• PRO TV
  • A vrut să arate că și ea îmbătrânește și că are fire albe, dar toată lumea a avut ochi doar pentru decolteu! Salma Hayek, apariție incendiară

A vrut să arate că și ea îmbătrânește și că are fire albe, dar toată lumea a avut ochi doar pentru decolteu! Salma Hayek, apariție incendiară

A vrut să arate că și ea îmbătrânește și că are fire albe, dar toată lumea a avut ochi doar pentru decolteu! Salma Hayek, apariție incendiară

La fiecare apariție în public sau pe rețelele de socializare, fanii se minunează că Salma Hayek refuză să îmbătrânească și arată în continuare ca o femeie de 30 de ani. În condițiile în care în curând va împlini 58!

Vedeta a vrut să le arate fanilor că și ea este… muritoare, însă nimeni nu a băgat de seamă!
„Bikini galbeni + păr alb = combinația perfectă!”, a scris Salma pe pagina ei de Instagram. Dar cine a mai observat cele câteva fire albe, când Salma și-a etalat silueta irezistibilă într-un costum de baie neîncăpător?

Gallery

Hayek a dezvăluit mai demult că se menține în formă practicând yoga restaurativă, făcând cure de sucuri și plimbându-și numeroșii câini, pe care îi numește „antrenorii” ei.

„Credeam că îmbătrânirea înseamnă că nu o să mai lucrez. Dar lucrez. Credeam că îmbătrânirea poate însemna că nu mai ești îndrăgostit. Dar sunt îndrăgostită,” a declarat Salma pentru Glamour anul trecut.

„Nu simt că mi-am pierdut flexibilitatea, agilitatea sau chiar forța... La naiba, încă merg înainte. Surpriză. Încă sunt aici. Au încercat să scape de mine în o mie de feluri. Încă sunt aici.”

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni