• PRO TV
  • Deja și-a găsit pe altcineva? Cine e femeia cu 16 ani mai tânără cu care Ben Affleck își petrece timpul după despărțirea de Jennifer Lopez

Deja și-a găsit pe altcineva? Cine e femeia cu 16 ani mai tânără cu care Ben Affleck își petrece timpul după despărțirea de Jennifer Lopez

Deja și-a găsit pe altcineva? Cine e femeia cu 16 ani mai tânără cu care Ben Affleck își petrece timpul după despărțirea de Jennifer Lopez

Nici nu a depus bine Jennifer Lopez actele de divorț că Ben Affleck și-a găsit deja o nouă... parteneră! Presa tabloidă scrie că actorul a fost văzut adesea în ultima vreme în compania fiicei fostului candidat la președinția SUA, Robert F. Kennedy, Jr. Kick Kennedy are 36 de ani și este cu 16 ani mai tânără decât Ben Affleck. Deocamdată nu se știe dacă legătura dintre ei este una amoroasă, însă tabloidele asta speculează.

Kick, pe numele real Kathleen Alexandra, este o actriță care până acum a avut câteva roluri mici în mai multe seriale și filme, inclusiv în "Curb Your Enthusiasm", alături de mama ei vitregă Cheryl Hines. Cel mai recent rol al ei a fost de... „turist leneș” în filmul din 2021 "Fear and Loathing in Aspen".
Kick Kennedy este absolventă a Universității Stanford din California, unde a studiat atât istoria, cât și teatrul.

Gallery

Vestea că Affleck petrece timpul în compania lui Kick a venit la doar câteva zile după ce s-a aflat că Jennifer Lopez a depus actele de divorț.

Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii mici și private în Las Vegas pe 16 iulie 2022. Ei au organizat apoi o petrecere de nuntă mai fastuoasă în Georgia pe 20 august 2022, cu exact doi ani înainte ca Lopez să depună actele de divorț.

Potrivit surselor TMZ, cuplul nu are un acord prenupțial în vigoare, ceea ce înseamnă că veniturile din ultimii doi ani ar putea fi considerate proprietate comună în timpul procedurii de divorț.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni