• PRO TV
  • Nici când lucra ca model pentru Zina Dumitrescu nu era atât de provocatoare! Dana Săvuică, imagini incendiare la 54 de ani

Nici când lucra ca model pentru Zina Dumitrescu nu era atât de provocatoare! Dana Săvuică, imagini incendiare la 54 de ani

Nici când lucra ca model pentru Zina Dumitrescu nu era atât de provocatoare! Dana Săvuică, imagini incendiare la 54 de ani

Nu degeaba a fost unul dintre cele mai apreciate modele din “epoca de aur”! Și la 54 de ani, Dana Săvuică arată și pozează ca un adevărat supermodel. Vedeta și-a încântat fanii cu imagini incendiare din cea mai recentă vacanță, în Tunisia.

Dana Săvuică a fost și prima vedetă din România care a apărut pe coperta revistei Playboy, ediția locală. Vedeta a fost dintotdeauna lipsită de inhibiții, iar acum, la 54 de ani, și-a delectat admiratorii cu o imagine topless.
“Superbă, ca în tinerețe…”, au comentat fanii.

Gallery

Nu cu mult timp în urmă, vedeta a luat decizia de a-și micșora bustul.
“După ceva timp de gândire, am ajuns să fac acest pas. La +50, când ai sâni naturali, există avantaje și dezavantaje. Avantajul e că ai un decolteu frumos și că ești admirată deopotrivă de femei și de bărbați. Formele corpului meu au fost perfecte pentru perioada când am fost model și pot spune că multe ținute îndrăznețe au fost defilate sub privirile a mii de oameni. Nu mai zic de condiția absolut obligatorie ca să realizezi un pictorial, aceea că trebuie să stai bine la capitolul „sâni frumoși”. Dezavantajul sânilor naturali este că înaintarea în vârstă și menopauza își lasă amprenta în timp, sânii se luptă cu forța gravitațională, devin mai grei, încep dureri cervicale, ai stări de oboseală, nu mai stau hainele bine pe tine”, își argumentează ea alegerea.

Cum a ajuns Dana Săvuică să lucreze ca model

Dana Săvuică a fost unul dintre cele mai apreciate modele de la Casa de modă Venus a Zinei Dumitrescu. Aceasta a povestit pentru adevărul.ro cum a ajuns în industria modelingului.
“A fost o întâmplare, cineva mi-a spus „vai, tu arăți foarte bine, ai putea fi manechin“. Dar eu eram, din contră, foarte timidă și complexată, nu mă gândeam vreodată că aș putea fi model. „Uite, sunt niște cursuri la Casa de Modă Venus, Zina Dumitrescu caută manechine“, mi-a spus. Și cu foarte mare nesiguranță, m-am dus. Nici nu știu cum am intrat în sala aia. Când am văzut sute de fete acolo, cum stăteau și așteptau să intre pe scenă, sub ochiul critic al Zinei Dumitrescu, m-am înfricoșat. Primul impuls a fost să plec. Mi-a fost o frică... una amestecată cu jenă, cu rușine. Aoleu, cum adică, eu să merg așa, în fustă scurtă, dând din șolduri?! Mă gândeam la ce or să spună părinții mei. De altfel, toate nesiguranțele mele veneau din trecut și din educația rigidă pe care o primisem. Și mai era un lucru. Copil de diplomat fiind, trebuia să fii foarte atent: cum te îmbraci, cum vorbești, cu cine, ce spui, trebuia să ții tot timpul cont de etichetă, să ai bune maniere, și atunci orice lucru care semăna puțin a libertate de exprimare era un fel de subiect tabu pentru mine, era ceva interzis. Faptul că eu am ajuns pe podium, manechin la Zina Dumitrescu, a fost de o rebeliune neînchipuită. Am avut atunci norocul să mă aleagă Zina, am luat concursul.”

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni